Wanilia M Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zabiłam... I to nie raz. Nie dwa. Zabijałam dawniej. Bezmyślnie, nie wiedząc nic. Ot, tak. To były, których miałam nie powtórzyć. Zasypane spóźnionym śniegiem miały zniknąć! Powtórzyłam... Zabiłam znowu. Dwa razy tą samą duszę. Z nadzieją, że taki jest świat, że muszę mu sprostać. Myśl ,że w końcu to mnie zabiją była za jasna... Za silna... Lecz oni zabili mnie mimo wszystko i pogrzebali, uśmiechając się drwiąco. Więc zaczęło się ponownie. Wypełzło spod ciemnego płaszcza i zebrane gęsto w kącie pokoju nie pozwalało w nocy zasnąć. Zabiję. Raz, drugi raz i trzeci ! Odejdę bez ich pomocy. Tym razem... nie zobaczę ich uśmiechów i blasku pustych źrenic.
Niewierny Tomasz Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co "były", kto "były"? Przepraszam, ale nie doczytałem do końca. Nuda. Pozdrawiam
Atena Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 takie hm... rozwlekłe. i w sumie o niczym. pozdrawiam:)
Jerzy Rybak Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 zastanawia mnie jedynie, co Pani ma z polskiego. koszmarek.
Julia Valentine Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 koszmarek - na prawdę. wiesz spróbuj to wszystko wyrazić w jakiś ciekawszy i mniej oklepany sposób, użyj środków poetyckich (wielokropki won), zastanów się nad wersyfikacją - ta jest kiepściutka i kompletnie nieprzemyślana. całość bardzo słaba. radzić mogę tylko trzy rzeczy: czytaj czytaj i czytaj a dopiero potem pisz. "To nie ja go zabiłem. Zabiła go kula i upadek." - Płatny Zabójca - to tak a propos :) serdeczności
Wanilia M Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 "To były BŁĘDY, których miałam nie powtórzyć." Przepraszam. Umknęło mi. Dziękuję za komentarze. Choć nie podnoszą na duchu, to są pouczające. ;) A z polskiego mam bardzo dobry. Myślę, że przede mną wiele lat, żeby się poprawić.;) Pozdrawiam.
Julia Valentine Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 najważniejsze, żebyś chciała i słuchała rad, brała to co dla Ciebie ważne i uczyła się :) serdeczności
Rekomendowane odpowiedzi