zak stanisława Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 od snów wymagam mniej niż od siebie beztroskie i lekkie jak puch młodzieńczy pełnić muszą rolę pocieszycieli ulgą opadać na czoło grzesząc obietnicami do spełnienia przy każdej sposobności pękają pierwszym kogutem o brzasku po herbatce z senesem
Judyt Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 opadaść, senesem- zak stanisławo chyba literówki? a poza tym pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadza się z opadaść, Judyt, ale senes to ziółka przeczyszczające- he he , młodaś i nie potrzebne ci serdeczności
Judyt Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 aha no tak senesu bym nie odgadła:) pozdrawiam ciepło
adam sosna Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 mam iść spać? po "druknięciu" tego wiersza? śpieszysz sie do swoich snów?
Fanaberka Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, Stasiu, o ile pamiętam - puch młodzieńczy nie jest taki znowu beztroski, ale w tym wierszu jest ok :-) wydaje mi się też, że sny niczego nie muszą, to słowo bym obcięła. od snów wymagam mniej niż od siebie beztroskie i lekkie jak puch młodzieńczy pełnią rolę pocieszycieli Pozdrawiam :-)
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadza się z opadaść, Judyt, ale senes to ziółka przeczyszczające- he he , młodaś i nie potrzebne ci serdeczności A co z nalewkami?
zak stanisława Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Fan, nio ale nie zawsze są pocieszeniem, podświadomość ma swoje zasady... Steff, nalewki u Ewki Adasiu, poszłam spać ale nie te sny miałam co chciałam, he he miłego dnia
HAYQ Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Podobają mi się Twoje senne wizje. Herbatka z senesem i kogut o brzasku. Ja, na przeczyszczenie... włączam telewizję, i śnię wszystko na opak, niemal w pełnym blasku. ;) Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 ''pękają pierwszym kogutem o brzasku po herbatce z senesem'' To je dobre jak działanie senesu:)) Prrroszę herbatkę:))) Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAIQu, jakże miło cię gościć, cosik dawno cię nie było, tym milej cię witam! wizje senne mają swój temat, oj, gdybyś był wiedział byś zaniemógł... he he ciepełka ... sennych wiiiiizji.
zak stanisława Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Marlett, mnie nawet senes nie bierze, he he Antku, miło cię goscić. sobotnio, palmowo bez odbić pozdrawiam ciepło
Ewa_Kos Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Nie przesadzaj z senesem on podstępny jest:))) Pozdrawiam serdecznie z ogródka - przeróbka:))))
zak stanisława Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ewuś, nie znam go z tej strony, to brzydal podstępowy, co robi?
Rekomendowane odpowiedzi