teraa Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 potraciliśmy wszelkie kolory jesteśmy tacy wyblakli jakieś kurwy jakieś psy i obsikane drzewa staliśmy się tacy głupi kiedy staliśmy w tramwaju radioaktywny kisiel radioaktywne kobiety radioaktywna penetracja będziemy próbować a i tak nie zrozumiemy będziesz rysowała nowe rozkładówki wydusisz z siebie największą dziwkę wykoleisz się
teraa Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziś już więcej nie przechyle
marcze Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może właśnie dlatego :). Po prostu tym razem Twój tekst, wyjątkowo, nie trafił do mnie wcale. Czekam na kolejny (mając w pamięci np. 'aurora borealis') Zachwytu.
Agnes Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 w sumie uleżał mi się ten tekst od wczoraj :) wcale nie jest głupi,oczywiście nie można go rozpatrywać w kontekście tego co piszesz na codzień, bo w tych ramach wypadłby słabiej, ale w oderwaniu - robi jakieś wrażenie, co prawda nie powalił mnie ale jakoś też nie rozczarował :)będziemy próbować a i tak nie zrozumiemy pozdr. a
Tali Maciej Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 aby nazywać słowa po imieniu trzeba mieć wyczucie a nie odwagę nie tym razem pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 są całkiem ciekawe fragmenty jak np. te : 'radioaktywna penetracja' albo 'wydusisz z siebie największą dziwkę wykoleisz się' ale wiersz jest dla mnie za bardzo 'krzyczący' dlatego raczej się nie spodobał. może następny. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi