Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Klaudia Gasztold Czy miłość musi mieć imię. Ona nie zna granic. Jest wolnym świecie, więzieniach, była w obozach. Nie lubi przepisów, podglądania, nie czeka aż, jakaś pseudo grupa ją uwolni,bo jest wolna,a w świecie,,wolnym,,czesto deptana,poniewierana,a nawet sprzedawana. Pozdrawiam  Mimo innego spojrzenia , daję plus.
    • @Lenore Grey To bardzo stary wiersz bodaj z 2014 roku. Wydaję mi się, że kiedyś pisałem mniej mrocznie. Jeszcze wtedy pojawiała się nikła możliwość odmiany losu. Teraz już nie ma u mnie śladów uczuć.
    • @APM ja prezentu kupowałam  latem:) fajne drobiazgi do domu w tkmaxxie:)
    • @hollow man   wiesz …nie przepadam za terminem „ diagnoza” i „ pomiar” ;) Ale to raczej szerokie pojęcie.   również testy …rozumiem ich wartość w procesie diagnostycznym, jednak…czyż nie stanowią próby osadzania w pewnych odgórnie ustalonych ramach ?  ;)            @Leszczym   tak naprawdę wszyscy jesteśmy na coś „ chorzy”…;) pytanie tylko…jak bardzo „chorujemy”?       
    • @Marek.zak1 Masz rację. Jeszcze nigdy nic nie publikowałam i to mój debiut na tym forum. Na razie szukam kontaktu do ludzi piszących. Wystawiam czółki i badam teren. Podgladam, czytam i się uczę... @bazyl_prost generalnie nie lubię ganic (też tych państwowych), ale rozumiem, że są potrzebne i może trzeba nawet o nich pisac, czy je przekraczać, żeby sobie je uświadmić, że istnieją.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...