Makar Bora Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 wiedział Stwórca co robi gdy szeregiem krągłości kobietę ozdobił wszystko po to aby ciekawy wzrok męski krążył po tych meandrach ochoczo w kółko powracał tam gdzie ciało toczone z wonnych palisandrów ducha ku wyżynom skłaniał rozkoszą żądzy się nasładzał szedł i miłością się unosił
Tymek Łopatka Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 po pierwszych dwóch myślałem że będziesz żartował... a Ty nie. szchrzaniłeś końcówkę. mógłby byc zabawny wierszyk. zdr.
Makar Bora Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Wiem, wiem, ale czyż mogłem napisać "aby szedł i używał", mam wrażenie, że i tak wiadomo o co chodzi. Dzieki.
katttka Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 początek dobry i to bardzo :) a końcówka bardzo wymowna :)
zak stanisława Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 ducha ku wyżynom skłaniał rozkoszą żądzy nasładzał i wszedł dziarsko poślizgiem się zsunąwszy zatonął sorki, ale tak mi się ...hyhm,:):): pozdr ES
Makar Bora Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Boję się, że byłoby to za śmiałe. Dziękuję.
zak stanisława Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 ee tam w poezji wszystko zdarzyć się moze, pozdry Es
dag mag Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Mysle , ze to wlasnie w poezji mamy prawo do wolnosci ... bez limitow :) Wiersz podoba mi sie .
Rekomendowane odpowiedzi