Tali Maciej Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 ja i moje ego stoimy po jednej stronie barykady ono- jest cholerykiem z różnych przyczyn krzyczy słowa nazywa po imieniu nienawiścią roztrząsa jak piaskiem przez palce …nie lubimy go kiedy stoi przed lustrem nie potrafi nam spojrzeć w oczy wodzi tylko za ruchem ręki pętlą krawata ego wolałoby pętlę z paska dyndające sznurówki on ma dziś szczególny dzień urodziny nienawidzi tego dnia z chęcią zbudowałby mur barykadę i stanął tam razem z nami ale nawet mu to przez myśl przyszli goście przynieśli zapachy Kolońskie i obraz rodzinnego szczęścia zagryzają zęby żeby nie wydziobać sobie oczu w ten dzień krzyczało uporczywie - mordoświnie świniopasy przy korycie pierwszej klasy on stawia kolejne cegły ego wznosi toast chce go upić ja nie protestuję lubię do dna jeszcze jeden i jeszcze raz kto się odważy i odkręci gaz krzyczało najlepsze sny są spod stołu widać w nich nic
Tymek Łopatka Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 hehe. ja tez tak mam. tylko jakoś mnie nie przekonało. nie to że złe. trochę zbyt... prozatorska realizacja. i to ono i on ciągle. i końcówka tez nie wyszła. bo widac w nich nic. już to widziałem. z tą pustką tyle razy. tak na mój niewyrobioy gust. zdr. ps. a nie spod?
Makar Bora Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Trochę racji Tymek ma, "on" i "ono czasem włażą na siebie, albo plączą się pod nogami, ale jednak podoba się mi i chętnie poczytałem. Ponieważ jestem niepoprawnym optymistą, odpuścił bym, widok paska na lampie. Co innego, gdyby "ono" dało "jemu" w pysk, to byłoby zasłużenie. Pozdrawiam.
egzegeta Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tymku Łopatko :) zbyt spostrzegawczyś nie jest- bo nie tylko spod, ale i zbudowałby mur ale nie o literówki tu biega ... Mój hit u Macieja - to "Liryki najpiękniejsze" dla mnie najpiękniejszy - z ulubionych a ten utwór ...? nie neguję, nie potakam :) - taki sobie Pozdrawiam i Autora też :)
rajs Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 co za hybryda stylowa , o fee! nadęte jak sowieckie pominiki i jeszcze przeciągnięte przez dualizm , było ...
Tali Maciej Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za odwiedziny do dna(-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jam również niepoprawny optymista a jednak... wiersz szkielet =może mu się jeszcze coś zoperuje dzięki za wizytę pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tymku Łopatko :) zbyt spostrzegawczyś nie jest- bo nie tylko spod, ale i zbudowałby mur ale nie o literówki tu biega ... Mój hit u Macieja - to "Liryki najpiękniejsze" dla mnie najpiękniejszy - z ulubionych a ten utwór ...? nie neguję, nie potakam :) - taki sobie Pozdrawiam i Autora też :) się można tylko w pierś bić, już lapsusy skamuflowałem miło czytać takie słowa, gdy ktoś wyróżnia wiersz o którym się już dawno zapomniało dzięki za wizytację pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. również pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Maćku, dla mnie całkiem przyzwoicie. podoba mi się pomysł, jak również wykonanie, +. serdeczności Espena :)
M._Krzywak Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Trza by wziąśc to ego na jakie piwko, pod koniec kwietnia naprzykład, co by się orzeźwiło. Fajne wierszowanie. Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam witam i o zdrowie pytam dzięki za ślad pod wiercholem pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to czekam na jakieś konkrety pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi