Shit Happens Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 za oknem zima, my przy kominku otuleni i szczęśliwi... nudne życie obchodzi nas tyle co zeszłoroczny śnieg, który pada dziś za naszym oknem. a w naszym ciepłym domu sucho i słów suchych dużo o szarości o starości nie mówimy nic, najgorsze to, że o miłości też. proste życie - prosta sprawa, głuche szczęście nic nie warte ogniste ciepło. stalowe masz ręce stalowe serce stalowe oczy... tylko słowa puste,takie miękkie umrzeć przy tobie z żalu przy kominku nie mam już siły
Olesia Apropos Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 wyrzuć wszystko oprócz 4 ostatnich wersów i dorób coś mądrego
Niewierny Tomasz Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może pomyśli pani nad wersyfikacją? Ps. Zapamiętałem;)
Olesia Apropos Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. błagam o wybaczenie, znikam
Shit Happens Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może pomyśli pani nad wersyfikacją? Ps. Zapamiętałem;) Cieszę się, że Pan zapamiętał ( do mnie proszę bez Pani, na przyszłość ;-) "szaleje" nie jest konieczne, rzeczywiście! "tyle co" zdecydowanie lepsze - dziękuję nad wersyfikacją rzeczywiście myślę najmniej ;-) a co do zeszłorocznego śniegu, to wydawało mi się to jasne, to niby taki sprytny (widać może niezbyt udany,hihi) chwyt, że ten zeszłoroczny śnieg jednak chyba nie do końca zeszłoroczny jest, bo oto nuda ponownie się wdarła w życie, stąd "pada dziś za naszym oknem". wytnę "ciepłym" bo właśnie mnie oświeciło ;-) Dziękuję za zainteresowanie. Bardzo bardzo :)
Rekomendowane odpowiedzi