Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dama karci jak odmówić sprośne wersy trzeba wyciąć i ze wstydu się różowić sztywny kark w pokłonie ugiąć ;)
Judyt Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stworek taki dziś jest miły odpowiada wielkie dzięki by się wiersze nie nudziły przyjmij proszę uścisk ręki uścisk daje stworek mały narobiły mrówki wasze jakże ciepło jest oj kwasze.. :) pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj nie kwasisz miło piszesz uścisk miły jest mi zawsze ściskać ciepło zawsze możesz ciepło przecież najciekawsze :)))
Judyt Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj nie kwasisz miło piszesz uścisk miły jest mi zawsze ściskać ciepło zawsze możesz ciepło przecież najciekawsze :))) Ciepło będzie wraz z mrówkami miło miłym miło było stworek może jeśli...zaśnie będzie z Wami... toteż jaśniej! (;
Spiro Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 siadła z wdziękiem Telimena ars amandi zna zasady i po chwili nie ma rady już pozbyła się odzienia swe powaby prezentuje Bóg je stworzył więc nie grzeszy lecz ten widok już nie cieszy absztyfikant rejteruje bowiem od ukąszeń wielu nogi spuchły jej jak dynie dla nas stąd nauka płynie lepsze drogi są do celu ;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spiro ja wysiadam. Uziemiłeś mnie. ;))) Ale to nie koniec. Cały weekend zajęć mam za sobą (tak w kwiecie wieku mi się zachciało) więc pozwolisz że na odpowiedzią troszkę pomyślę ;) Nad tą lepszą drogą :))) Pozdrawiam
IN Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 chyba się zanosi na dzieło pt. "mrówkorgioida" ;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie taki znów zły pomysł :)))))))) Storzyć wspólne dzieło liryczne o mrówkach i ich wpływie na rozwój stosunków ... międzyludzkich ;)))
Beenie M Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oprócz damskich fatałaszków rozrzucone przy mrowisku leżą spodnie i koszula ten bałagan mówi wszystko ars amandi wszyscy wiemy praktykuje pani z panem nie siedziała tutaj sama tak jak miała obiecane przeliczyli się oboje sprytu mrów nie docenili ona w dynię się zmieniła on w arbuza w jednej chwili
Marlett Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Pierre! Przepraszam ,że dopiero teraz ''wyłowiłam'' Twój wiersz. Gapa ze mnie..a tu tak wiosennie i miło. Byle mrówki nie zaszły za daleko..:))) Plusowo pozdrawiaM.
Piotr_Jasiński Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Dzięki za plusika Marlett. Choć jak widzisz zrobiła się z tego taka praca zbiorowa :)) Więc z chęcią dzielę się tym plusem ze współautorami tak chętnie kontynuującymi podrzucony temat :) Pozdrawiam również
Marlett Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Chętnie bym coś dorzuciła, ale teraz ...czas.. Piotrze! mam nadzieję ,że napiszesz jeszcze coś w tym stylu.. Takiego Ciebie widzę - wyobrażam:)) Słońca i miłego dnia:)))
adam sosna Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 od sosny :):):) temu wierszu i autorowi
Piotr_Jasiński Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Adam Sosna Serdecznie dzięki i również :):):) Marlett Postaram się. Hehe może w moich wierszach nie będzie peel tylko kapeel (komiczny podmiot liryczny ;) Słoneczka również
Spiro Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oprócz damskich fatałaszków rozrzucone przy mrowisku leżą spodnie i koszula ten bałagan mówi wszystko ars amandi wszyscy wiemy praktykuje pani z panem nie siedziała tutaj sama tak jak miała obiecane przeliczyli się oboje sprytu mrów nie docenili ona w dynię się zmieniła on w arbuza w jednej chwili na miłosne rytuały umówili się raz jeszcze tak to działa jak świat stary że się miłość poddać nie chce lecz tym razem pełni wiary w słuszność przykazania Wieszcza mierzcie siły na zamiary unikali mrówczych kleszczy gdyż nie trzeba armii całej by się dostać do zagrody skoro w mrówki usiąść chciała bez insektów też się zgodzi
Reni Her Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 oj mrówkowo, aż dreszcze przechodzą... pozdrawiam : )))
Beenie M Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 atak mrówek nie przestraszył jeszcze bardziej chęć rozpalił rozpoczęte rytuały kontynuowali dalej z dala od ciekawych oczu w głębi lasu na polanie gdzie soczysta trawa łąki posłużyła za posłanie krzewy były parawanem drzewa szumem otulały ptaków chórek stwarzał nastrój oni brnęli daaalej, daaalej ….
Spiro Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 i zabrnęli w okolice gdzie niepewność już nie nęci nie istnieją tajemnice naga prawda w oczy świeci prawda stoi obnażona ale nastrój znowu leży ze zdziwieniem patrzy ona on z rozpaczy włosy jeży bo niestety koafiura tylko mu stanęła dęba z młodych malin konfitury czekał – jest kobieta tęga
Beenie M Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 to nie w tuszy tkwi przyczyna chłopak lubi krągłe wdzięki patrzył na nią na mrowisku tam już była bez sukienki więc nie widok go zaskoczył co innego moc zabrało za zdradzanie swojej żony już oberwał kiedyś pałą i na samo to wspomnienie wszystkie członki mu opadły na nic zdały się zaklęcia Kamasutry karty zbladły
ja to ty Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 hym , "że się miłość poddać nie chce..." niech ten cytat będzie komentarzem pozdrawiam i plusikuję ;))
Rekomendowane odpowiedzi