jacek_sojan Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 dzie wuszko.; morał to jednak nie moraliza...a moraliza to jeszcze nie osąd, bo osąd jest tu zawieszony, i nie do oceny ludzkiej (bo nie sposób) a boskiej... "gdzie jest Twoje piękne pisanie..." - właśnie zastanawiam się , czy to "piękne" nie ubrało sukienki i nie poszło sobie precz...zostało pisanie, i nawet nie wiem do końca, czy moje... ale całus Twój jest mój; choć tyle...i wcale nie mało! :) J.S
jacek_sojan Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesteś pewien, że tak to własnie wygląda w tym wierszu? wydaje mi się, że do tego dążyłem, wprowadzając arbitraż boski; ale wątpliwości autor ma tyle, co literek w utworze...a Twoje stanowisko te wątpliwości pogłębią...wiesz...w warsztacie może sobie posiedzieć dowolnie długo, by mu się równie długo przypatrywać...
jacek_sojan Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czuje sie zdemoralizowany, i juz pragnę trzeciego i czwartego...nigdy dosyć! :))) J.S
Rekomendowane odpowiedzi