Lucy Rams Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Lecz teraz jesteś niemy. A ja kocham twoja głupotę, Jej ślepe zwierciadło. Spoglądam w nie I odnajduję własną twarz, myślisz, że to zabawne. To dobrze. Sylvia Plath Zabawne kreślić słowne chuje i ograniczać się do picia babcinych nalewek plując pestkami pod stopy. To przynosi ulgę. Jak obgryzanie paznokci dzieciom i brzegów szklanek nasiąkniętych jeszcze twoim potem. Milczysz - istniejąc we mnie coraz częściej z większymi przerwami - jednak z drugiej strony rzadziej bez zadowolenia. Pewnie bym umarła bez pretensji paląc w sobie czyjąś śmierć i wiersze starannie zapakowane w kieszeń. Bo mam takie przejścia w środku nocy oglądam twój język i rewers koszulki z napisem: Eye for an eye. Teraz jesteś ślepy – przyznając mi rację za kimś oblewającym w kinie ubikację – zamiast mnie dotykać poza niebem. Oddaje ci martwe gesty i pocałunki zamknięte w ściennych wskaźnikach temperatur. z sieroctwa - tak się umiera.
adam sosna Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 tytuł - oki konkluzja też tylko środek obcy
zak stanisława Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Zabawne kreślić słowne chuje i ograniczać się do picia babcinych nalewek plując pestkami pod stopy. To przynosi ulgę. Jak obgryzanie paznokci dzieciom i brzegów szklanek nasiąkniętych jeszcze twoim potem. pamiętam z dzieciństwa mówiono wtedy że dzieciom nie wolno obcinac paznokci, tylko ogryzać, taki zabobon... wiersz niezły, pozdrawiam słoneczmnie ES
Lucy Rams Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 dziękuję za wgląd i pozdrawiam. dzie wucho, owszem te 3 pozostałe może kiedyś nadejdą :) buziaki lr
zak stanisława Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :):):)
adam sosna Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 najnowszy wynalazek - trzy pory: wiosna lato jesień mówi wnuk do starej sosny - dziadku co to znacz "zima" odpowiadam poszukaj dziecko w słowniku... wyrazów obcych
M._Krzywak Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Ja tam zawsze za, chocby przysłowiowy "chuj na chuju" stawał. Trudno :) Pozdrawiam.
Nechbet Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 wiem, że to co napiszę wcale nie jest konstruktywną pochwałą, ale jestem pod wrażeniem tego wiersza i to wielkim, czytalam go już kilka razy, zapiszę sobie w ulubionych, żeby długo go nie szukać następnym razem ;) pozdrawiam serdecznie :-)
Rekomendowane odpowiedzi