pathe Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 brakuje mi w tym życiu smaku więc czemu nie pieprzyć kanapki o pogodzie poczuć ranek i ostrze języka jedna sprawa o koloryt bardziej z życiem na przykład czerwony z pietruszką na desce
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 A może bez "kanapek"? Jakoś bym tak widział. Ale jak by co - to ciekawe. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 patyczku, widzę duże zamiany od warsztatu, oj dawno...i podoba się "brakuje mi w tym związku smaku więc czemu nie pieprzyć kanapki pogody i ranek poczuć na ostrzu języka a pietruszka taka zielona na tej desce:):):) oj gdyby nie ta dziura w desce..... pietruszka się zaczerwieniła na samą myśl.... Ago, tez tak mi się pieprzy, wszystko bez te wiosnę za wczesną..... pozdrawiam słonecznie ES
jacek_sojan Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 każdy sposób jest dobry, by urozmaicić nudę...można kroić pietruszkę; :) J.S
pathe Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. urozmaicona nuda to już nie nuda.tak, masz rację pisanie to też mój sposób na nią.ale chodziło bardziej o słowo rutyna;) albo sobie palec pokroić;)
pathe Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czemu bez? kiedy jem je codziennie. doszłam do perfekcji w robieniu ich;)
pathe Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo pieprzy wszystko się. też Cię pozdrawiam chciałabym jakimiś baziami pomachać, fajny obrazek byłby, ale nie mam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czemu bez? kiedy jem je codziennie. doszłam do perfekcji w robieniu ich;) Hehe to tak jak ja. A co do kanapek to tak by mi się poprostu lepiej czytało. Ale co tam można też pieprzyć kanapki (jak ktoś lubi ostro) a nie tylko o pogodzie :) Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Kurcze, nie pamiętam już tytułu swego dziełka, gdzi mi się oberwało właśnie za "popieprzone kanapki", bo kanapek się nie pieprzy. A własnie, że pieprzy. Plus. Pozdrawiam.
pathe Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie, że tak a najbardziej lubię pieprz czosnkowy
pathe Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
pathe Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czemu bez? kiedy jem je codziennie. doszłam do perfekcji w robieniu ich;) Hehe to tak jak ja. A co do kanapek to tak by mi się poprostu lepiej czytało. Ale co tam można też pieprzyć kanapki (jak ktoś lubi ostro) a nie tylko o pogodzie :) Pozdrawiam nie wiedziałam, że te kanapki wzbudzą tyle emocji;) ale jak to się zwie głodnemu chleb na myśli hihi
Górówka Meduza Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 wyrzuciłabym "tym" z 1 wersu i przeszkadza mi dwa razy użyte słowo "życie" więc pomyślałabym nad zmianą 7 wersu----> ale to takie moje widzimisię lubię w wierszu języki więc mnie kupiłaś język to baaaardzo fajna część ciała:) i co ciekawe kubki smakowe rozmieszczone są tak że ostrze języka jest słodkie :) gorzki kwaśny kwaśny słony słony słodki (są jeszcze gdzieś receptory piątego smaku umami) podoba misie kolor, smak i popieprzone kanapki pozdr
pathe Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki za fachową informację;) rzeczywiście z tym życiem w 7 można pomyśleć.na razie nie mam pomysłu ale uwaga jak najbardziej zasadna;) ten umami jest podono wszędzie indziej.dowiedziałam się o nim z pół roku temu i byłam zdziwiona, że moja szkolna wiedza leży już w grobie;> pozdr:)
Klaudia Dańczak Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Czy to jest o jedzeniu...czy o czymś głębszym, bo jak o głębszym to dlaczego poruwnywane do jedzenia?
Marlett Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Pathe, Podoba się zestaw kolorów i pieprzenie kanapek. Smakowicie doprawiasz...życie:))) Serdecznie pozdrawiaM.
pathe Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 dzięki dziewczyny i dziewuszki za wpadke i ślad:)
Rekomendowane odpowiedzi