dorota komar Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Bywaja chwile, kiedy nie mogę A w sercu ściska mnie żal Że, się urodził, że żyje, że chodzi Że, ciągle ludzie są biedni i młodzi. I też najbliżsi wprawiają mnie w mdłości Nie mogę patrzeć na nich z zazdrości Że, żyć potrafią,śmieją się często radośnie wesoło A człowiek wkurza się ciągle w koło. Jest czas, gdy nie nawidzę siebie A caly świat jest dla mnie niczym Bo...czym jest świat dla zagubionej w tym nędznym świecie 20-letniej dziewczyny. Teraźniejszość to wielkie jedno g...o W które nie wszyscy wpadają równo Są ludzie, którzy wychodzą z tego z uśmiechem i zwycięsko Sa ludzie, dla których konczy się to porażką i klęską. Ja niestety gubię się czasem Los tym razem nie był dla mnie łaskawy A ja ponoszę wciąż nowe za to kary. Mówią wszyscy, głowa do góry Czemu się martwisz, nie przejmuj się niczym Niestety jednak serce mnie ściska, gdy patrzę na świat z ukrycia kopciuszka. Mam żal do świata, do przyjaciół dlatego Że, nie potrafią zrozumieć bliźniego.
Witold K. Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Wiersz życiowy, taki jak życie-bez zbędnego patosu.Mi się podoba.
dorota komar Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Witold.......dzieki wielkie dzieki......powiem dlaczego....rodzina powiedziała mi ze to bzdety.....to strata czasu wiec .....dziekuje
Witold K. Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 powiedzieli że poezja to bzdety?Jeśli tak to pocieszę Cię-mi też tak mówią i z racji iż mam tego dość ukrywam to co robię, nie ich sprawa:).pozdrowienia
dorota komar Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 witam......dzieki za slowa otuchy.....ja tez jestem jednostka ktora jest niezrozumiala......ani maż, ani rodzina nie wie ze pisze ......dziekuje ci za slowa otuchy, mozemy polemizowac .......pa
KD neoton Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Odrobinę za bardzo dopowiedziany, ale widać że, od serca i szczerze a to już coś. Pozdrawiam Dorotko i trzymam kciuki - powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi