Espena_Sway Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 W związku z włosami wszystko jest zawinięte
Espena_Sway Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 witajcie tym razem mega eksperyment z mini formą :P. cóż próbuję, poszukuję. mam nadzieję, że nie zanudzam :] Espena :)
fr ashka Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 za mało jak na wiersz Espenko :)) dopisz coś :) pozdr, frr ;)
Niewierny Tomasz Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Ja nie chwytam tego w ogóle Espeno, to, że krótkie to jeszcze nic bo sam tak piszę, ale tej treści nie rozumiem. Pozdrawiam Tomek
fr ashka Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 ja to rozumiem jako zaplątanie się w długie włosy :)) wsio :)
Niewierny Tomasz Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W związku:) Ale to i tak chyba trochę mało treści, jak dla mnie, żadnego zaskoczenia, czy też gry słowem czy znaczeniem.
Espena_Sway Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko, że nie wiem co :]. dobra, powiedzmy, że to sentencja :P serdeczności Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomku, treść ma być prosta, ale zarazem wieloznaczna. ten wierszyk to efekt siedzenia w akademiku :] serdecznie Espena :)
były__premier Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 napisz wiersz o miłości lepiej:P
Espena_Sway Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, ostatnio prawie wszystkie mają wątek miłosny, a ja nie lubię monotonii i dlatego eksperymentuję [mniej lub bardziej udolnie] pozdrawiam Espena :)
Piotr_Jasiński Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Hehe tzn że obyczaje są takie zawinięte? W akademiku to bardzo możliwe, choć bardziej jak metr sznurka w kieszeni ;))) Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Eksperymentowac należy, nawet z włosami (czyli fryzury, a nawet 666 na czole można namaziac - to tak co do obyczajów ;) A co do wiersza-miniaturki - przynajmniej szybciutko się czyta, a i myśl jakas jest. Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze, są wywinięte, zawinięte :P choć tutaj nie miałam na myśli akademika :] serdeczności Karolina :)
Espena_Sway Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, jakie porównanie :P Michale, zwykle szybko nie idzie przeze mnie przejść, cieszę się, że doceniłeś te kilka myśli :) serdecznie Espena :)
marek dunat Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 czy Ty Espeno zafarbowałas te włosy ? no wtedy jakiś sens to ma , bo wiąże sie na głowie jakaś taka chustkę czy coś .
Espena_Sway Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. można i tak :) każdy interpretuje na swój sposób :P a Pan chyba pierwszy raz u mnie? więc zapraszam ponownie serdecznie Espena :)
marek dunat Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 ależ absolutnie nie pierwszy Asani . absolutnie nie pierwszy . zapraszam również do siebie z rewizytą .:)
Patryk_Nikodem Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 to, że poszukujesz bardzo się chwali, jednak ten eksperyment do mnie nie przemawia. czekam na następne. pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 No to mamy tu znaną Espenę, wyprysznicowaną i zawiniętą w biały ręcznik frote, chciało by się porozwijać...
Rekomendowane odpowiedzi