po prostu Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 wydałem tomik poezji pytacie co dalej dalej jest tylko ścieżka po,której przechadza się Bóg.
Lady_Supay Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Lol! Peel nie grzeszy skromnością. ;)
po prostu Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 czyżby ? znasz mnie nie sądzę to po co ten komentarz to co wkleiłem będzie pierwsze albo ostatnie w moim tomiku ja ciebie nie osądzam.
zak stanisława Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 wydałem tomik poezji pytacie co dalej dalej jest tylko ścieżka po,której przechadza się Bóg. mnie się to podoba.....
Lady_Supay Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czy ja osądzam? nie znam cię i po takiej odpowiedzi nawet się z tego cieszę. Po pierwsze - mój komentarz dotyczy peela (wiesz kto to?), po drugie - na końcu jest oczko (wiesz co to?). Zdrowia i żegnam.
po prostu Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 a ja bym chciał Ciebie poznać bo dlaczego nie przecież nie dostanę zawału serca tak źle się oceniasz szkoda no i całe te peelowanie kto to wymyślił ? czy tu nikt nie potrafi być sobą ? wiem czym jest tzw. peel - podmiot liryczny ale ja piszę o sobie w czasie przyszłym ale z tym oczkiem to nie bardzo rozumiem nie możesz jaśniej ?
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) jasniej już się nie da ;D skoro peel (sorry, autor w czasie przyszłym) taki nabzdyczony jak paw, to nie dziw, że nie zauważa, jak inni do niego mrugają ;) a ja powiem więcej - to może być i na końcu, i w środku - nieistotne; jeżeli jednak ów tomik będzie się składał tylko z takich "głupotek" - to kto go zechce czytać? Wiec może rozsądniej zacząć "po prostu" od pisania dobrych wierszy? Buźka i oczko ;) b
Rekomendowane odpowiedzi