Krzysztof Wysocki Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 idzie dłoń a z nią ona i on
Bartek Bartek Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 idzie słoń a z nim koń i woń
Alicja Red Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. haha no to sie uśmiałam Pozdrawiam:)
Bartek Bartek Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Krzysiu! Kocham Cię! Bo jak nie kochać faceta, który prosi mnie o przedstawienie dowodu na posiadanie Jego głowy! Dla mnie bomba! Mistrzowskie połaczenie absurdu i czarnego humoru! Kapitalne! Oddaje głos samemu Mistrzowi: " Jesli jej nie posiadasz to trudno, bez tej mojej głowy pożyję jeszcze kilka lat, a jeśli ją posiadzasz - to spróbuj to udowodnić." Chylę głowę - tylko swoją :-( - przed Autorem. Bartek
Dominika Iks Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gwoli uściślenia- do kogo ta dłoń należała? A może był ktoś trzeci?
Rekomendowane odpowiedzi