Lady_Supay Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 wieprze przed perły perły przed świnie świnie na pałace - pałace w ruinie!
Piotr_Jasiński Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Na wesoło choć prawdziwe. Pozdrawiam
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Taki typowo łódzki obrazek (Ziemia obiecana)? W zasadzie ten lajcik to naprawdę jedyny dziś lajcik - więc chwalę ;) b
jacek_sojan Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. będziemy mieli swoją Apokalipsę? - czyli polski "Folwark Zwierzęcy"? (!); jak to dobrze, że jestem osłem... J.S
Lady_Supay Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tego mi trzeba. ;))
Lady_Supay Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. będziemy mieli swoją Apokalipsę? - czyli polski "Folwark Zwierzęcy"? (!); jak to dobrze, że jestem osłem... J.S Ja tam zwykła kura, ale może jakieś ziarno się trafi. ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. będziemy mieli swoją Apokalipsę? - czyli polski "Folwark Zwierzęcy"? (!); jak to dobrze, że jestem osłem... J.S V RP zapowiadasz Jacku?
Rekomendowane odpowiedzi