Lady_Supay Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 O rozumności! Siostro przebudzenia, niechaj poranek dzień twój cały natchnie pieszczotą nocy, jeszcze wszechobecnej, acz odchodzącej po sennym kojeniu. Niechaj jasności nic ci nie przesłania, byś śmiało mogła wchodzić między wszytkie sprawy, które do wczoraj nazbyt trudne stały. Dziś stań się niepokonana!
Piotr_Jasiński Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mino że lajcik to fajny. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 czy to pean na cześć? :):):)Lady? pozdrawiam ES
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Pierwsza zwrotka opowiada o tym, że w nocy jest kojenie pieszczotą. Druga, niby śpiewa o jasności, lecz wyraźnie wykazuje, o czym duma peel (O! rozmuności...) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziś stań Lajcik? Bez hec! ;D b PS. Sorry, ale czytam wieczorem, stąd może inne spojrzenie ;)
jacek_sojan Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 ta koronka podoba mi się; dobra na rano i na wieczór jako tzw. modlitwa sprawcza; (!); :)) J.S
Lady_Supay Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne, Stasiu. :))
Lady_Supay Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale ja nie wiem, o co Tobie chodzi. ;)
Lady_Supay Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ot właśnie! :)))
Rekomendowane odpowiedzi