Marlett Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kiedy burze i sztormy dają w kość...ech:) Dzięki za dobre słowa. Pozdrawiam serdecznie.
Marlett Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierre! Bardzo Ci dziękuję. Serdecznie pozdrawiaM.
Spiro Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 może jestem zbyt pewny siebie, ale rozmontowałem wiersz w W., mimo dedykacji znalezłem dużo dla siebie i zabieram do ula (protesty ze strony Michała na nic się nie zdadzą) zdrówka
Marlett Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spiro! Z warsztatu wiem ,że z Ciebie dobry mechanik:)) Kiedyś zaproszę byś popłynął w rejs..:)) A Michał pewnie woli suchy ląd:) Przecież wody zajmują większą część naszego globu. Obszar wód słonych stanowi około 71% ogólnej powierzchni Ziemi. Pozdrawiam serdecznie.
adam sosna Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 jak jeszcze usłyszę, że tartan to tylko na bieżnie - się zeźlę pułk Szkotów wyszykuję i ruszę na Londyn (w tym względzie jestem bardzo podobny do agenta 007)
Marlett Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteś Bond? ...James Bond:))
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "bezkres" jest niedobry, lepiej "siedem", pozdrawiam, Stefan.
zak stanisława Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adasiu, nie spóżnij się ino , bo ruscy cię wyprzedzą..... a Marlett, bosman z Bogiem, a kapitan z diabłem tańcuje, jak w życiu... fajne skojarzenie, pozdrawiam ciepło ES
adam sosna Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 zak stanisława napisała "Adasiu, nie spóżnij się ino , bo ruscy cię wyprzedzą....." nie bój się dzielni Szkoci (podobno skąpi i zniewieściali) i ruskim radę dadzą będzie "Cud nad Tamizą" PS miałem przyjemność za młodu pić wódkę ze Szkotem skąpy nie był - stawiał był "dzielny" w finale podniósł głowę nad stoły - wymamrotał czystą polszczyzną: -Ruskich nie lubisz? Słusznie!!! Ja też nie. i wpadł pod stół gdzie ja już byłem jego ojca zagnało do Szkocji w drugą światową nie służył w polskim wojsku w szkockim
Marlett Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szkota nie znam,ale piłam szkocką - fu!
Marlett Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adasiu, nie spóżnij się ino , bo ruscy cię wyprzedzą..... a Marlett, bosman z Bogiem, a kapitan z diabłem tańcuje, jak w życiu... fajne skojarzenie, pozdrawiam ciepło ES Potańcował ostro:))) Dziękuję i pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "bezkres" jest niedobry, lepiej "siedem", pozdrawiam, Stefan. Steff! bardzo dziękuję za wsparcie:) Serdecznie pozdrawiaM.
adam sosna Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 czytałem opowiadanie o okręcie z purpurowymi żaglami nie pamiętam autora, treści tylko ten okręt z żaglami jak krew i działami
M._Krzywak Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 ale ja nie o Szkotach... Nawet nie znam :) Chociaż warto by wreszcie gdzieś pożeglowac... Ech :)
Marlett Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...po morzach i oceanach.... pod pełnymi żaglami:)) A maj się zbliża:))PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie dziwię się : po jeden -wiersz nie jest broń Boże o Michale, po dwa - jest tu pewna mała tajemnica, po trzy - lubię tematykę żeglarską, po cztery - ostatni wers tak zostanie, bo nie dla szczura lądowego przeznaczony, no i każdy ma prawo do swojego miśka:)))) Dziękuję:))) Serdecznie pozdrawiaM.
były__premier Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 wolę posłuchać Chavę Alberstein ;p
Rekomendowane odpowiedzi