Marlett Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie. nie będzie mi baba mówic co mam robić :P Nie jestem babą -jagą
kazelot Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 to co Ty chłopie "kobry" nie oglądałeś?? Marion Kobretti musial przez cale życie zgrywac twardziela palić szlugi walić głupie blondyny żeby sobie skompensować to że mu starzy dali na imięMARION a Ty sobie dobrowolnie "marlett" wpisujesz?? szalonyś?
Marlett Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Jestem kobietą ,a baby na Wielkanoc -chłopie.
Marlett Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Ciekawe,dlaczego tak nie lubisz kobiet? Są okropne?
kazelot Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, jesteście okropne jakby nie to że nie jestem pedałem i złodziejem poszedłbym na księdza
Marlett Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, jesteście okropne jakby nie to że nie jestem pedałem i złodziejem poszedłbym na księdza Ha ha ha!wszyscy faceci to aniołki.
egzegeta Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dorma, tak właśnie powinno być od siebie dodam - ... i kochać Kobieta to wspaniałość natury, kochanka, matka, tworzycielka naszego gatunku dlatego jest pierwszym cudem w szeregu cudów tego świata. Dzień Kobiet...hmmmm a niech sobie nazywają to jak tylko chcą ja szukam pretekstu, by kobietę móc wyróżnić i widzieć jej uśmiechniętą wdzięczność, staram się to robić - wiem że nieudolnie - poprzez moje wierszydła. Jesteście JEDYNE Życzę WAM szczęścia, radości i duuuużo zdrowia
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 "Kobieta jest największym przyjacielem człowieka" Panowie pochylmy czoła – jeszcze raz przypomnę. Czy człowiek urodzi człowieka? Czy będzie dbał i troszczył się tak jak zrobi to kobieta (pomijam patologię)? A człowiek od maleńkości po kres z dumą przytula się do kobiety. Nawet największe miłości nie mogą istnieć bez przyjaźni i dlatego: "Kobieta jest największym przyjacielem człowieka" Panowie pochylmy czoła
jacek_sojan Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 "Kobieta jest największym przyjacielem człowieka" Panowie pochylmy czoła Ostatnio edytowany przez Jacek Suchowicz (Dzisiaj 12:37:58) Dnia: Dzisiaj 12:36:48, napisał(a): Jacek Suchowicz - i trzeba wierzyć, że jest to przyjaźń bezinteresowna...wbrew wszystkiemu, wbrew oczywistości; ("jak ego może działać bez ego?"); Jacek Jacka popiera w jednym: "od maleńkości po kres z dumą przytula się do kobiety." I veca virse, veca virse! :))); zgodnie z powiedzeniem: " gdy do jeża przytula się jeż, to w tym miękkość jakaś jest też!"; :)) J.S
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy umarł altruizm wraz z miłością bezinteresowną? :))) Pozdrawia Jacek Jacka
Kamertonka Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie a przeciez my podobno z waszego żebra ja jak zwykle jestem zwyczajnie wyrwana z kontekstu a nie jakiegoś Adama poza tym Bóg lepiąc kobitki mógł już uniknąć błędów na które nie zwrócił uwagi podczas lepienia faceta tak więc następny model jest doskonalszy pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi