egzegeta Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 jeśli taka chora że już nie może mówić to jak się porozumiewacie biedni nie wiedzą - gdy dwie samotności się spotykają i nawzajem wspierają - słowa niepotrzebne
egzegeta Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 z góry przepraszam za monotematyczność - chyba do znudzenia
Piotr_Jasiński Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 "tam niepotrzebne słowa" piękne
Marlett Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie,...mnie inspiruje:)) PozdrawiaM.
Lena Achmatowicz Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 - gdy dwie samotności spotykają się //- gdy dwie samotności się spotykają na końcu wersu nie wygląda to "się" tak ładnie; tam niepotrzebne słowa //tam słowa niepotrzebne ładny, wyważony. pozdrawiam serdecznie
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 "się" w kadencji (wygłosie wersa) jest ok ;) tak naturalnie wybrzmiewa. Natomiast usunąłbym "tam" - bo dlaczego nie "tu" albo "obok"? Wiem, że to wyrażenie siedzi w stylu "przypowieści", sentencji - ale bez "tam" jest równie dobrze, a może i lepiej ;) b
egzegeta Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Wszystkim Wam Kochani D Z I Ę K U J Ę sugestie uwzględniam, a od siebie usuwam "czytają" Pozdrawiam
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Proszę to "siem" wrócić na miejsce, bo rym wychodzi i to strasznie gramatyczny ;) - ają - ają b
egzegeta Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiście przeoczyłem:) Dziekuję
Beenie M Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co tu przepraszać, chcesz jak najwięcej powiedzieć, a przy okazji i my coś mądrego usłyszymy do bieeegu gotooowy ... start!!! :))) pozdrawiam serdecznie
egzegeta Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co tu przepraszać, chcesz jak najwięcej powiedzieć, a przy okazji i my coś mądrego usłyszymy do bieeegu gotooowy ... start!!! :))) pozdrawiam serdecznie Beenie czy to aż tak mądre podpierać się aforyzmem M.R. Rilkego? On to mądrze, ale ja:( Też pozdrawiam PS. Beenie, a rzuć prosze okiem na "Bez skrupułów" :) po korekcie znacznej
zak stanisława Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 gdzie miłośc ciałem wybrzmiewa tam słowo sercem dojrzewa tak misie egzegeto, jak Marlett, mówi: inspirujesz... pozdr ES
egzegeta Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. można i tak :) i nawet ładne dziękuję pozdrawiając też
egzegeta Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) też pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi