Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Pewien gość ze wsi Zadupie zobaczywszy dziurę w słupie pomyliwszy dziuplę z dziurą wsadził rękę, a wiesz którą? Tą co drapał się po dupie.
Lilianna Szymochnik Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Pewne dostał świerzbu swędzącego znając jogę głową sięgnął a w salto dziuplę spojrzał a w środku,co złoto walało się stosami w kupie i świeciło dostał rozwolnienia z wrażenia ladaco. O rękach zapomniał i słupie a z tego latał i latał w kółko w krzaki a równo głową w słup rąbnął i nabił guza w czoło rękami machał,jak ptaszyna bardzo,to słabo lotem nie poderwał,bo z tyłu mocno swędziało.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyleciała by se taka, siadła nieopodal krzaka gównem się posiliła bowiem tego tam siła i w pobliżu jest kloaka.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Biadam nad tym, że śmierdząca będzie broszka tego brzdąca choć ekolog to pochwali, że jest z gówna, nie ze stali choć w przemyśle stal wiodąca.
Lilianna Szymochnik Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Koń rozdawał pączki-a w czwartek krowa z plackiem przyszła w piątek mucha brzęczała sobotę z tortów rada, a niedzielą przyleciała nawet,to zła osa, a w poniedziałek,a kupci latał duży bączek, wtorki i środy były wolne-zamykano wychodek.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 No i proszę jaka szkoda zginął wtorek oraz środa.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Skoro wszystko nawożone będę musiał swoją żonę także nawieźć tylko czym skoro komin puszcza dym bo już wszystko wypalone.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Nie znam ja się na botoksach to najwyżej to na koksach i dlatego więc dziewuszko proponuję Ci jabłuszko co zimuje sobie w boksach .
Lilianna Szymochnik Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Jabłko,to owoc bardzo zdrowy po,co nam łajna i konia i krowy Dwa jabłuszka zawsze z wieczora, nie potrzeba żadnego,nam doktora- z symbolu sławetny,to owoc i ponętny.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dwa jabłuszka plus ogonek, który zawsze w jedną stronę jakby z lekka zakrzywiony podtrzymuje te lampiony niczym kijek i postronek.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Toś Ty Daria jest czy Ewa i co w główce Twej dojrzewa czyż byś tak jak Twa prababka chciała chłopów brać na jabłka, które będziesz rwała z drzewa.
Lilianna Szymochnik Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Czary mary abra kadabra zaklęcia rzucasz z jabłka kuszące jabłka pana Henryka życzenia trzy spełniają o serca nafaszerowane,ale czym?to męka.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dwa jabłuszka plus ogonek, który zawsze w jedną stronę jakby z lekka zakrzywiony podtrzymuje te lampiony niczym kijek i postronek. (nie wiem jak to się kopiuje) O jakich lampionach tu mowa? nie wiem, bo jestem tu nowa a kij czemu nie prosty? Muszę zapytać się siostry... Ona nie będzie zdziwiona. :) Nie chcę więcej się tłumaczyć żeby czegoś nie wypaczyć więc Twą siostrą się wyręczę Ciebie także już nie męczę i to musisz mi wybaczyć.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Tutaj możesz bez obawy bo to formą jest zabawy każdy jeden wątek wplatać, nawet za chłopami latać tylko musisz nabrać wprawy.
Lilianna Szymochnik Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Rzecz,to znana jest w limeryku pan Henryk jabłkami kusi z sadu Tobie jedno pragnie oddać-a mi! ogonek dla ogryzka-tylko zostawi, w tym owocu,a w żonie-widzi Ewę raju. Więc w tym nic złego-nie widać że się jabłkami,można rad czerwienić dojrzały słodki owoc smakuje zdrowo a,że sobie pisać owocami,tymi słodko marzeniami raju,możemy się delektować.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli nie brzmi to nachalnie to mnie kochaj wirtualnie lecz zważ na to żem jest tatą, który portfel przed wypłatą chowa bowiem namacalnie nic w portfelu owym nie ma ale mnie nie zjada trema bo żoneczka choć nie rada do kieszonki coś tam wkłada na piweczko i „eLeMa” i to jeszcze też Ci powiem, że mam siwy włos na głowie lecz wciąż myślę o zabawie bo sześćdziesiąt latek prawie mam dopiero i ze zdrowiem też nie tęgo bo szwankuje, a że człowiek wciąż żałuje na lekarzy i wizyty przeto humor znakomity bo lekarstwem się nie truje.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Jaki ze mnie James Bond skoro nawet włosów blond brak na głowie a łysiną rozwaliłem stare kino i postawią mnie pod sąd.
Duilla Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyszedłeś z za zakrętu a tu nagle bez orientu to nie Ty łysiną to wpadło na Ciebie kino poświadczą to wszystkie ludziki z działu limeryki sądu więc się wcale nie bój no i napisz jakiś przebój.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Żeby powstał przebój musi być publika, która na tym punkcie dostałaby bzika. Dlatego przeboju dla Was nie wyskrobie bo ja bardzo cenię mych przyjaciół zdrowie.
Rekomendowane odpowiedzi