Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "to co ważne" Na naszej ławce, i w tym naszym cieniu siadamy co dzień w doskonałym gronie wymieniamy uśmiechy, podajemy dłonie spoglądamy w oczy, słuchamy w skupieniu Nie jest istotnym, kiedy ktoś wspomina, iż potknął się tam na życia spacerze ważne jest przecież, byś mógł mówić szczerze, wiedzieć, że będą tu ciebie wspominać...
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 byłbym szalenie rad usłyszeć chociazby niepozytywne komentarze;)
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo ladny, cieply wierszyk.Urzekl mnie naprawde..
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo Ci dziękuję za komentarz, ciesze się, że utwór trafił w gusta. Pozdrówko
Zbigniew Wilk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Michale, w krótkim wierszu zawarłeś kilka fundamentalnych dla mnie spostrzeżeń i sytuacji: "słuchamy w skupieniu", "byś mógł mówić szczerze" Trudno wyobrazić sobie bardziej zgraną ławkę towarzyską, ławkę gdzie można mówić i gdzie cie wysłuchają, to naprawdę bardzo wiele.Przesyłam pozdrowienia i chroń tą ławkę
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, że zechciał Pan odkurzyć ten wiersz - miło mi pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi