Espena_Sway Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 W ramach lubię cię graficznie grubą kreską jak u Kokoschki zmieniam szkice wtapiając resztki akwarelą rozmywam nas by w jednej plamie poszukać konturów czasami podliczam powierzchnię
Piotr_Jasiński Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Ciekawe połączenie technik ;) Choć można by go troszkę rozbudować. Pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nareszcie się ktoś odważył :P chyba wszyscy się przyzwyczaili do mnie w prozowatej formie ;] w zamyśle nie miał być długi dziękuję, serdeczności Espena :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Nie wszyscy sie przyzwyczaili, a tu jest ciekawie, pozdrawiam, Stefan.
Espena_Sway Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, dziękuję pozdrawiam Espena :)
Waldemar Talar Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Kolejny wiersz pędzlem malowany ale bardzo czytelny. a nie każdy tak potrafi. pozdrawiam Waldemar
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Karspeno, czytam już drugi raz. Wiersz ma coś w sobie, więc pozwolę sobie odnieść się szczegółowo: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, ponarzekałem sobie ;). Ale ogólnie wiersz na plus, choć - zaznaczam - póki co na malutki plusik. Serdecznie pozdrawiam, Kaspar :-).
zak stanisława Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 by w jednej plamie poszukać konturów. ostatnio oglądałam akwarele CHwistka- stare, ona robił kontury... ołówkiem fajny wiersz,nie tylko technicznie, jw. pozdrawiam ciepło ES
Espena_Sway Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za :) pozdrawiam Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasparku, puenta jest nieco wieloznaczna; można ją odnieść zarówno do powierzchni plamy akwarelowej, jak również powierzchni peelki i jej partnera :P. dzięki za wnikliwość serdeczności Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, ja ostatnio kupiłam album z reprodukcjami wczesnych dzieł Kokoschki, stąd tematyka zarówno rysunków jak i akwareli. zresztą, sama zaczęłam eksperymentować z farbami wodnymi :P. dzięki, pozdrawiam Espena :)
Rekomendowane odpowiedzi