Jego Alter Ego Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 boję się ciemności ale już nie śmierci wiem. nie tylko mi spieszy się do domu ostatnio to wszystko jest tylko odliczaniem miesięcy. krokami biegniemy do sierpnia. łatwo zapomniećkażdy dzień zbliża nas do słońca chcę patrzeć na ciebie. jeszcze trzymamy się siebie kurczowo lęk przed przestrzenią. w końcutyle gwiazd. my sami lądujemy na odległych końcach zawsze. wnętrzami do siebie
zak stanisława Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Martyno, wyczuwam jakiś niepokój płynący z wiersza, który sprytnie zakamuflowałaś, jednak... pozdrawiam bliżej słońca wszyscy już mamy ale do sierpnia daleko.... przynajmniej tego mojego, pa. zdrówka/ES
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 No właśnie będzie sierpień, wszędzie jest sierpięń, pozdrawiam, Stefan.
były__premier Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 bardzo ładny wiersz. kurde, ty ostatnio coraz lepiej piszesz:) sierpień...? wtedy stanie się to? pozdry
kazelot Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 tytuł brzydki tekst - zajebiscie sie podobał, ale to chyba wina klimatu czytelnika, wroce kiedys w gorszym humorze i pojade - na teraz: 10/10 pozdr
Karol_Cioł Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Tytuł troszkę banalny, w przeciwieństwie do wiersza, który bardzo.
Jego Alter Ego Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo...banalny?
Jego Alter Ego Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w gorszym humorze zakaz powrotu!;)
Jego Alter Ego Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 były premier: do I know you? dzieki za komentarz i motywejszyn Stefan: dzieki za zagladasz Stanko: dziękuje, za Twoj odbiór i za to ze zaglądasz pozdrawiam
Karol_Cioł Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo...banalny? Który bardzo mi się podoba ;)
Jego Alter Ego Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo...banalny? Który bardzo mi się podoba ;) uff dzięki:)
Ewa_Kos Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Mnie przyciągnął tytuł i "prawda pod nim" i wiele niepewności.Całość jak dla mnie z tytułem na plus:))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
Jego Alter Ego Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 dzięki Kosie:) też pozdrawiam:)
John_Maria_S. Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Tytuł świetny i wiersz również. Gratuluję i pozdrawiam!
M._Krzywak Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Też się wczytałem. A tytuł - wygląda na specjalną ekspozycje, co tekst tylko potwierdza. Niech będzie 11/11 Pozdrawiam.
Jego Alter Ego Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 dziękuje panom,milo:) pozdrawiam
Lady_Supay Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Wiersz może i dobry, ale nie powalił mnie na kolana. Wg mnie zbędne jest podwójne "tylko", "krokami biegniemy do sierpnia" - a można biec inaczej? ;) Natomiast ostatnia strofa - bardzo smaczna. Słonka!
Olesia Apropos Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 boję się tego wierszyka, Marcyś
Jego Alter Ego Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Supay: rozumiem, w sumie uważam podobnie:) dzięki za komentarzyk,pozdrowionka słoneczne Olcia: no co Ty?why? wbrew pozorom tu jest kupa pozytywnych emocji,a lekki niepokój to czasem wskazany:) chyba że sie boisz bo takie gniocicho:P buziole
ot i anka Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 zgrzyta mi: wiem. nie tylko mi spieszy się do domu ostatnio to wszystko jest tylko a reszta bardzo...podoba mi się, widać radość i zaniepokojenie jednocześnie. wiem chyba czemu do sierpnia;) chociaż nie wiem czy to twój najlepszy;) ja wolę inne...nie wiem. wrócę chyba jeszcze...:)
Rekomendowane odpowiedzi