Urszulanka Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 L.Szymochnik co mieszka w Ostródzie pisze wiersze w niewielkim trudzie, efekt taki: owe wierszydła krążą nocą niczym straszydła, i grozę sieją w ostródzkim ludzie!
Lilianna Szymochnik Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Ja nie z Ostrudy szanowna pani Tobie wierszydłem-innym wierszami zapewne śnisz o zjawach w te koszmary opętała Cię zmora zazdrości a sercu czary, w Ostrudzie,pod latarnią ćma nocą z motylami. Ach!..jak,ja lubię gdy-Ty się rad,tak złościsz czyś z Krakowa,czy z Pacanowa-jeden kalosz możliwe,że tam w Krakowie straszy,to ogromnie wszak słuchy chodzą w famie,po ludziach-a takie, że tam w smoczej jamie,pod Wawelem smok-na Ule-jarosz.
Urszulanka Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewna Pani z Gramatyki miała bardzo złe wyniki, nie pomogły rady takie były wady, aż spaliły się jej styki!
Lilianna Szymochnik Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Pani miała na mnie z oka widoki więc wszystko poszło w te i boki, tak to bywa z tą miłością z Amora.. gramatyka łyka teraz i dostaje,to kosza, ale Ty jesteś zawodowa-szyjąc z juty worki.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Żartować raczy sobie pan Jerzy ona nie szyje nawet odzieży lecz nic nie szkodzi żeby pan Jurek wziął w swoje roczki choćby i sznurek i z tego sznurka zrobił makramy chociaż my tego nie narzucamy.
Rekomendowane odpowiedzi