Lady_Supay Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 stąpają po ziemi z nerwami drżącymi od dotknięć barw i tonów na starych osnowach tkają nowe wątki na odległe dni enklawa nieszczęśliwych marzycieli od zawsze recytuje jutro jedynym okiem wpatrując się w przyszłość dobra droga żeby na chwilę zboczyć do raju
jacek_sojan Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 "depresyjnych"; "inwokuje"; poezja tonie w naukowym żargonie; już bez Kopalińskiego i Encyklopedii nie da się czytać wierszy... przecież można te zwroty zamienić na odpowiadające im obrazy...ale jak widzę to poezja na skróty; a żal, bo ładnie się zaczyna... J.S
Lady_Supay Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Jacku, czy tak lepiej? :)
jacek_sojan Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 O! :))); zaskakująca zmiana; milion razy lepsiejsze... ja gratuluję szybkości decyzji - to co spontaniczne bywa trafne, i odkrywcze; podoba się, a jakże! :)) J.S
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Jak Jacek chwali, to cóż ja, szczęśliwy marzyciel (gatunek na wymarciu), Stefan, ale jeszcze wróCCCę.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Jak przeczytałem: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pomyślałem: no w końcu zacznie się jakiś fajny wiersz... ;D a tu: raj! - znowu lipa? ;( qrcze, źle się rytmizuje i rymuje nieco po północy ;) A niech tam - zrób to sama, jak nie chcesz takiej (zboczonej) wersji ;D b
Lady_Supay Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Boguś, ja tu staram się uprościć, a Ty mi "canzonami" strzelasz. ;)) Twoja wersja zmienia sens wierszyka, a ten ma być inszy. :)) Niech poleżakuje jeszcze-mnie się nie spieszy, może jakoś inaczej? Słoneczka!
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ?....? Ty mnie z kimś nie mylisz? ;DPrawdziwa sztuka odleżyn się nie boi (mądrość starodawna ;)
Lady_Supay Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ?....? Ty mnie z kimś nie mylisz? ;D Chciałam się tylko podlizać, a Ty mnie z bazooki. ;) Boguś, przecież to tak słodko brzmi... ;DDDDD
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Czekaj, czekaj - zmienię się w granulat PCV i dopiero wybuchnę! ;P b
Rekomendowane odpowiedzi