plato Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 W dzisiejszych czasach nawet brudni pijani poeci Maja komputery na których piszą swoje brudne pijane wiersze I sterylnie białe kartki worda Boje się ze pomysły skończą mi się przy tym tekście I będzie ostatnim Kiedy ktoś mnie poprosi o coś jeszcze Nie będę w stanie nic wymyślić Nawet to zdanie może być ostatnie Jesteśmy zawodowymi pochłaniaczami powietrza I palaczami swoich mięsni Nikt nie inspiruje jak Bukowski Nikt nie pił jak Bukowski co za facet Kiedy dzwoni do mnie telefon dochodzę do wniosku Ze bóg nie chce żebym napisał ten wiersz Jest jeszcze parę dziwnych zjawisk – spadające słuchawki I siedzę też niewygodnie
zak stanisława Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 W dzisiejszych czasach nawet brudni pijani poeci-------jesteś? Maja komputery na których piszą swoje brudne pijane wiersze--- tak czynisz? I sterylnie białe kartki worda-------i co inni na to? pozdrawiam nie brudna, nie pijana, nie poeta! ES
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 To, co peel tu wymyśla, to g... prawda - sorry, autor, wybacz. b
bajka-bajka Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 troche niesmacznie i jak dla mnie molo poetycko, ale pomysl jest ....pozdrawiam
plato Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 EE zatkalo mnie. Skad wiesz?
Stanisław Kamykowski Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 "Ze bóg nie chce żebym napisał ten wiersz"- i Temu na górze się udało, bo to raczej nie jest wiersz, a raczej takie sobie pisanie, szczerze mówiąc mierne jest to powyższe i w moim mniemaniu mijające się z prawdziwym obrazem poety w dzisiejszych czasach, nawet tego pijanego czy brudnego. ale ostatni wers jest ciekawy i właściwie mi się spodobał, szkoda, że tylko on
kazelot Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 chyba sie troche peelowi przeegzaltowało to tak jakbyś brak papieru toaletowego uznał za intencje boga cobyś se stolca walnąć nie mógł, autorze są warunki tylko w złej wierze używane
plato Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 To takie mrugniecie okiem, odnoszace się do braku pomysłów
kazelot Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko że nas to ZUPEŁNIE NIE OBCHODZI :) mnie to nawet nie obchodzi to ze ktoś MA pomysł :)
Rekomendowane odpowiedzi