Urszulanka Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Mądrej Urszuli z miasta Krakowa wybiła z głowy woda sodowa, wielkie było zbiegowisko wnet powstało lodowisko, bo właśnie trwała pora zimowa!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Nie lej wody już dziewczyno bo mi łzy do oczu płyną a gdy ich wyleję morze (zważ, że zima, mróz na dworze) z łez powstanie lodowisko, będzie bardzo, bardzo ślisko. Więc nie warto chyba zwlekać abym musiał długo czekać bo ja czekam z tą nadzieją że Twe słowa mnie ogrzeją a w tych słowach prócz czułości będzie także o miłości.
Lilianna Szymochnik Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Sama siebie chwali mądrala wszystkie rozumy pozjadała wszystkie spisała w testamenty i rzuciła rybą dla przynęty, jaką chorobą jest zarażona. Więc w Krakowie chodzą plotki że,nie widzieli takiej idiotki, która z żądzy o jednym myślała o zwodach w przerębli zawiedziona- cały Kraków z afisza o Uli-tylko trąbi.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Oddziel choćby cienką kreską swoją mądrość od głupoty a zapewniam, że niebawem znikną z ORG-a takie knoty.
Rekomendowane odpowiedzi