Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Szklane domy mocno profilują nieestetyczne sposoby zachowań Narzucona radość z wyniku niewiele ma wspólnego ze szczęściem Wejście w krąg obliguje a potknięcie grozi upadkiem Nie dajmy się uwieść pozornej perfekcji
Marlett Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Pierre! czytam Twój wiersz i mam wrażenie, że zaglądam komuś w okno w nieodpowiedniej chwili. Podoba się i ode mnie+++. PozdrawiaM.
M._Krzywak Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Żeromski, ale chyba bardziej Zamiatin. Plus różowe karteczki :) Ciekawym, czy dobrze trafil na źrodło utworu. Plus: + Pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Marlett stokrotne dzięki. Michale, po prostu drażni mnie wyścig szczurów. Więc chyba drugie. Pozdrawiam Was serdecznie
Spiro Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 jak już wspomniałem w W mogę nie być obiektywny, ale i tak wstawiam +
pathe Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 mi też się bardzo podoba z wyjątkiem pierwszego wersu- tego nad wyraz. wydaje mi się niepotrzebne.pozdr serdecznie
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Spiro to dobrze że Tobie się podoba, wszak to twoja wersja, że o tytule nie wspomnę. Pathe, dzięki za wizytę i pochlebną ocenę. "Nad wyraz" do zastanowienia. Jak znajdę zamiennik to zmienię albo może usunę. Dziękuję Wam za wizytę i Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Out to out. Zawsze można potem znowu wstawić, a na razie się zastosuję ;)
Waldemar Talar Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 To się nazywa współczesna poezja, piękny wiersz. pozdrawiam Waldemar
Piotr_Jasiński Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Waldemarze - takie słowa - chyba nie zasłużyłem. Niemniej bardzo serdecznie dziękuję. I pozdrawiam Serdecznie
Spiro Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wersja jest Twoja bo to Ty dokonałeś wyboru (sugestia tylko częściowo wykorzystana). tytuł może i mój, ale podoba się z innych względów, o których było w W. /S
Piotr_Jasiński Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Spiro by wilk i owca, to niech będzie moja wersja w Twojej aranżacji ;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 dzie wuszko No cóż nie da się każdego uszczęśliwić. Dobrze, że choć tyle udało się wybrać fajnego. Dziękuję za wizytę i również pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Piotrze, dla mnie może być w tej formie, jest dobrze i tyle :P serdecznie Karolina :)
Piotr_Jasiński Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Dzięki serdeczne Karolino, mimo iz oryginał był nieco inny to ta wersja też mi bardziej leży. Raduje mnie że się podoba. Pozdrawiam równie ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Świetna motywacja do dołożenia większych starań :)
bajka-bajka Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 "Nie dajmy się uwieść pozornej perfekcji".....super!.....pozdrawiam ;)
Rekomendowane odpowiedzi