Wiedźmin Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 król złamał nogę bitwę skończyła dama krótki szach i mat
ja_bolek Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wieś ci nam go niec ko nia już bi je da ma bez krwa wy dra mat.
Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 jeszcze o szachach haiku nie czytałem... stół na nim kawa dziadek matuje wnuczka za okularami
jasna Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pudło w kratkę para siwych koni - zmiana partii! ;-)
jasna Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zupełnie nowy dziadek?! Za okularami?
Jimmy_Jordan Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zupełnie nowy dziadek?! Za okularami? Może powinienem już pójść do psychologa? Wszędzie relacja dziadek- wnuczek, ewentualnie babcia-dziadek... Może poprostu haiku kojarzy mi się z wiekiem emerytalnym, kiedy człowiek (jak sądze) nie ma nic ciekawszego do zrobienia... Mój dziadek zawsze jest uśmiechnięty, więc skoro jego uśmiech to przyjemny widok to czego nie zrobić z niego bohatera haiku?? heheh ;/ pozdrawiam jimmy
jasna Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zupełnie nowy dziadek?! Za okularami? Może powinienem już pójść do psychologa? Wszędzie relacja dziadek- wnuczek, ewentualnie babcia-dziadek... Może poprostu haiku kojarzy mi się z wiekiem emerytalnym, kiedy człowiek (jak sądze) nie ma nic ciekawszego do zrobienia... Mój dziadek zawsze jest uśmiechnięty, więc skoro jego uśmiech to przyjemny widok to czego nie zrobić z niego bohatera haiku?? heheh ;/ pozdrawiam jimmy Czyli to ten sam dziadek? Ładnie gra na gitarze i... odśnieża dom. Matuje wnuczka? Bardzo lubię Twego dziadka :))
Rekomendowane odpowiedzi