hypnos Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 widzisz - kiedy nie ma już w tobie światłaumieraszjak suche drzewoniby jeszcze jesteśprzez chwilęi wtedywyostrzone do bólu zmysłyzadają ten największy bólbo musisz wiedziećjak bardzo bolinim odejdziesza potem - pozostanie jakaś pustkai kilka smutnych fotografiia twe niepogodzone myślizachowa łaskawy papierczassam postawi kropkęa ciszaukoi to bolesne istnieniewtedy – wypełni się...
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 uważam, że nic nowego ten wiersz nie" wnosi ", mimo że przemawia zapachem pustkii prawdziwym bólem. Ps.Niemniej, podoba mi się !Gorąco pozdrawiam
dark_girl_x Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a mi się bardzo podoba poza tym że po pierwszym przeczytaniu chyba nie bardzo zgodziłam się ze słowami że umiera się kiedy nie ma już światła... ale różnie można to zinterpretować... jeżeli po mojemu to bardzo ładnie wychodzi pozdrawiam
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie lubię wierszy o umieraniu, więc nie będę komentować
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mało poezji, dużo rzuconych ciężkich słów. Forma do dopracowania. Nie zgadzam sie z przesłaniem - widzę to zupełnie inaczej.Adam
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT wyostrzone do bólu zmysłyzadają ten największy bólbo musisz wiedziećjak bardzo boli według mnie za dużo razy słowo ból się tu przewija.
Rekomendowane odpowiedzi