Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Szklane domy nad wyraz mocno profilują nieestetyczne sposoby zachowań Wejście w krąg obliguje Nie dajmy się uwieść pozornej perfekcji potknięcie oznacza upadek Narzucona radość z wyniku niewiele ma wspólnego ze szczęściem ------------------------------------------------- Wersja II (by Spiro) Szklane domy nad wyraz mocno profilują nieestetyczne sposoby zachowań Narzucona radość z wyniku niewiele ma wspólnego ze szczęściem Wejście w krąg obliguje a potknięcie grozi upadkiem Nie dajmy się uwieść pozornej perfekcji
Spiro Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Piotrze, całkowicie moje klimaty i moja rzeczywistość (do której ostatnio podchodzę z większym dystansem - na szczęście) w związku z tym mogę nie być obiektywny, ale moim zdaniem trafne obserwacje. a stroną techniczną niech się inni zajmują. chociaż ja poprzestawiałbym wersy a jednego się pozbył pozdrawiam, S
Marlett Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Piotrze,nie mam nic do zarzucenia. Bez przegadania, na temat i ciekawa pointa. Tytuł - jeszcze nie mam propozycji,jak coś zaświta dam znać. PozdrawiaM.
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Spiro, daj jakieś propozycje. Myślę że chodzi Ci o usunięcie od "Wejście...". Dzięki za wizytę i zapraszam do edycji;) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Marlett właśnie z tytułem mam kłopot. Chciałem Szklane domy ale potem wprowadziłe tekst na początek. A poza tym to już było. Nie miałem zamiaru tworzyć drugiego "Przedwiośnia". I teraz klops. Pozdrawiam
Spiro Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapraszasz, to proszę bardzo Szklane domy nad wyraz mocno profilują nieestetyczne sposoby zachowań Narzucona radość z wyniku niewiele ma wspólnego ze szczęściem Wejście w krąg obliguje chociaż grozi potknięciem Nie dajmy się uwieść pozornej perfekcji tytuły to nie moja domena
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 No, zobaczymy. Pozwoliłem sobie umieścić obok. Aby się jej przypatrzeć i porównać. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Pasuje mi ''zaklęte rewiry'',ale to wtórność:)
Spiro Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 a może coś z teatrem lalek albo marionetkami? tak mi się kojarzy, chociaż oryginalne to nie jest
Piotr_Jasiński Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Spiro - Nie wiem czemu ale "Marionetki" Spiro mi bardzo pasują. I ogólnie Twoja wersja bardziej. Marlett "Rewiry" dobre ale "zalkęte" zbyt magiczne. ;) Adamie "Podniesienie" bardziej mi się kojarzy z uczuciem. Wszystkim Wam dziękuję i polecam się na przyszłość POZDRAWIAM
Rekomendowane odpowiedzi