jasna Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 zerkam znad piwka nade mną duże jasne - co za spiekota!
Orston Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piwo!!! :) he, he :) wypite piwo duże ciemne nade mną - ale ulewa!
Korela Korela Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 piwo ksywa słońce ładne :)
jasna Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piwo!!! :) he, he :) wypite piwo duże ciemne nade mną - ale ulewa! No wiem Orstonie, że dla Ciebie to małe piwo ;-) Panie ober! Kolejka! ha, ha, haa
jasna Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Korelo Korelo :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Jasne nade mną słońce na parasolu na plaży piwo Ech to piwo, smaku dodało chyba...
jasna Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak bardzo nostalgicznie zabrzmiało mi "ech to piwo" i kolejny raz zamyśliłam się... Co też autor chciał dać do zrozumienia? Za czym tęskni? Jakież mogą być Jego marzenia, jakie obrazy może przywoływać jego wyobraźnia...? A może...? Och nie! nie! Nie skoczył po piwo... z drugiego piętra! Riposta - bomba! :)) jakoś tak dzisiaj w aureolach... (ja nie powinnam tak duzo myśleć)
Marlett Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 butelka w ręku pod stołem ciężkie nogi jasne jak słońce
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E tam bomba, marzenia, wyobraźnia- ja też nie mogę tyle myśleć...
jasna Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Nie? To nie! :P Przeliczyłam mrugania i... zamyśliłam się... (normalnie nie wiem jak ja to robię) Czy to było mruganie parami (czyli 4 razy) czy też 8 razy ale jednym i tym samym okiem? A może na zmianę...? Pozornie wydawałoby się, że jest to bez znaczenia, aczkolwiek...
Jimmy_Jordan Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak... zdecydowanie na zmianę. E>
jasna Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Śpij dobrze dzie wuszko. Dziękuję, że byłaś :))) "Dobranoc. Dobranoc, niewiasto, Skłoń główkę na miękką poduszkę. Dobranoc. Nad wieś i nad miasto Jak rączym rumakiem wzleć łóżkiem, Niech rycerz cię na nim porywa, Co piękny i dobry jest wielce, Co zrobił zakupy, pozmywał I dzieciom dopomógł zmóc lekcje. A teraz tak objął cię ciasno Jak amant ekranów i scen. Dobranoc. Dobranoc, niewiasto. Już czas na sen." (Jeremi Przybora)
Rekomendowane odpowiedzi