Espena_Sway Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 mojej inspiracji - MarcinkowiW naszym mieście lampy bezwstydnie opuszczają klosze ukazując nagie żarówki. Z zachodu żółta plama przekłuła szarość zbliżając pobudzenie; siłą nałożone płaty w związku z naturą i typem urody. Widok fioletowej tektury; od prawej pochylam się przełamując horyzont spłaszczoną pomarańczą. Zielony wosk na ustach, choć całowaliśmy jedną butelkę; językami wypełniając powietrze a ciałem wodę. Z drugiej strony każda jest czysta. ------------ w oparciu o motyw z obrazu http://img443.imageshack.us/img443/2112/sany0211zt9.jpg
Marcin Gałkowski Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 jezusie, śliczny jest:) dziękuję=) kusik=* :D
Espena_Sway Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, a mnie cieszy, że się podoba Tobie najbardziej powinien :) serdecznie Karolcia :*
były__premier Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 szkoda że ten tekst o niczm nie mówi, jedynie na końcu coś próbuje. z typu: przeczytałem - zapomniałem. no nic, do następnego ;) pozdry
Espena_Sway Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szkoda, że go tak odbierasz :] jest nieco abstrakcyjny, jak obraz którym się inspirowałam. dzięki za koment serdecznie Espena :)
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Ciekawy wiersz i ładny obraz. Dobrze, że dołączyłaś link do obrazu, bez niego trudno by było go przyswoić. Pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za pozytywa :) muszę przyznać, że obraz powstał przed wierszem, i w sumie początkowo nie myślałam, że będzie inspiracją :]. serdecznie Espena :)
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy dobrze zrozumiałem, że to twój obraz?
Espena_Sway Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy dobrze zrozumiałem, że to twój obraz? tak :) synteza sztuk ;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Łał. Wszakże na malarstwie znam się tak jak na poezji (cytat z piosenki - Mniej niż zero ;), ale jakiś tam zmysł estetyczny chyba mam i powiem że podoba się mi, szczególnie te przenikające się głowy. Pozdrawiam życząc owocnego pióra i pędzla :)
Espena_Sway Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, dziękuję za takie przyjęcie :) wena się przyda, bo coś ostatnio ucieka :] serdecznie Espena :)
Magda Monika Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 no cóż wiersz jest tajemniczy , ale zbyt tajemniczy, może ładnie ujęty, ale niestetynieczytelny bez obrazu, co może zniechęcić niejednego czytelnika, a szkoda
Espena_Sway Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, że tajemniczy, dlatego link do obrazu umieściłam. dzięki za odwiedziny. serdecznie Espena :)
M._Krzywak Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Piszcie tak dalej, a ja wezme i namaluje jakiś obraz. Potem go udostępnie światu, zostane sławny, i przy okazji ten, co do niego napisze wiersza. A ile kasiory wpadnie, hohohohohohoho... Zostawiam plusa i idę malowac. :) Pozdrawiam.
Lena Achmatowicz Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 :)) bardzo, całość. pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michale, czy to była ironia :> akurat się złożyło, to drugi wiersz inspirowany moim obrazem, a tematyka, cóż tak to jest być zakochanym :P. P.S. powodzenia, chętnie zobaczę :P serdecznie Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i zapraszam ponownie :) pozdrawiam Espena :)
Waldemar Talar Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Bardzo ciekawe połączenie malarstwa z poezją a zresztą co tu dużo mówi wiersz tajemniczy zrozumiały i ma w sobie to coś. pozdrawiam plusem Waldemar
Espena_Sway Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wow, plusik :P dziękuję Waldemarze. przyznaję, że rzadko maluję i piszę jednocześnie. zazwyczaj jeden tydzień to a następny drugie :]. ja też pozdrawiam Espena :)
M._Krzywak Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 To nie była ironia, tylko ostatnio przez rzucanie palenia humor się skwasił. Zresztą jakby było okropne, to bym napisał bez ceregieli, że jest "okropne" :) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi