Julka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 krótko mówiąc, nie bawi mnie już zabawa w zgadnij co mam na myśli. wbiłeś sobie do głowy bliskie pokrewieństwo prostoty i prostactwa. zamiast zwykłych spotkań odbywamy teleturnieje. ty się głowisz, ja nadstawiam głowę, bo pierwsza odpowiedź się liczy. cholera, szkoda mi czasu na łamanie szyfrów, a przecież słowa zaklęte w esy floresy tak łatwo rozebrać. i jest niedobrze. tobie i mnie. jak się wyplątać. myślimy o tym oboje patrząc na siebie bykiem. po co to. lepiej teraz wymienić zamki w drzwiach, oddać w kasie bilety, cofnąć rezerwację, a potem każdy jak mu po drodze. znaczy ja windą, a ty po schodach higińszczaku.
Malgorzata Stypulkowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przepraszam a kto to jest higińszczak?
Julka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to jest z " Pigmaliona". profesor, który uczył pewną kobietę z prowincji jak być damą.
Malgorzata Stypulkowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no tak teraz juz rozumiem...,wszystko jasne
Rekomendowane odpowiedzi