Beenie M Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale w górach trza uważać no bo można złapać wilka gdy się siedzi na kamieniu nawet jak to mała chwilka jak człek młody inna sprawa wtedy nic nie jest przeszkodą nawet kamień będzie miękki nie kłopoczesz się wygodą
Beenie M Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zimą raczej niedźwiedź w gawrze pochrapuje jak zabity nie mów nam że go widziałeś jak wracałeś od kobity może miałeś jakieś zwidy bo za dużo piw wypiłeś czy na pewno tak to było że niedźwiedzia zobaczyłeś
Duilla Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 A może to był gazda któremu wysiadła mazda mógł być potężnej postury odziany w niedźwiedzie skóry nie widziałem go dokładnie bo zwiewałem gdzie popadnie...
Beenie M Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę jednak że to prawda że to nie był niedźwiedź bury gazda jak się w karczmie spije i przywdzieje owcze skóry to wygląda jak jak ten misiek i podobnie się porusza lepiej jest mu schodzić z drogi nie zaczepiać i nie ruszać
Duilla Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 A więc dobrze uczyniłem że się szybko oddaliłem może nie miał on humoru kiedy wyszedł chwiejnie z boru gdybym zaczął prowokować mógł ciupagą przebierzmować,
Beenie M Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 bardzo dobrze mój Duillo bo on zbyt nerwowy człek jak mu coś się nie spodoba choćby nożem będzie siekł
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Ja tam gazdy się nie lękam można nań zarzucić siatkę albo z braku danej siatki wziąć podesłać mu sąsiadkę. Ta od razu go omota niczym pająk pajęczyną no i gazda będzie wesół gdy zabawi się z dziewczyną.
Beenie M Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 no i niech mi ktoś tu powie że nie jesteś pomysłowy zawsze coś wymyślisz sprytnie nam nie przyszło to do głowy przecież znane jest od laty powiedzenie znakomite gdzie już diabeł nic nie zdziała trzeba posłać tam kobitę
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Dzięki Twej prapraprababce o imieniu wdzięcznym Ewa każda z was posiadła jabłko chociaż dawno nie ma drzewa. W jabłku jest zawarta siła a w was drzemie to zaparcie, że do przodu choć po trupach lecz do celu iść uparcie.
Rekomendowane odpowiedzi