Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 A gdy odczuł skutki głodu to do Europy chodu bo na Węgrzech nad Dunajem nad obitym płaczą jajem. Limeryk nr 81 Bajadera w mieście Baja obijała się o jaja pewnej ofermie tańcząc na fermie niczym kobra naja-naja.
HAYQ Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Nikt już Bajaderze jaj tych nie odbierze, tak starała się robić, by czasem ich nie pobić, no i wciąż są świerze.
Duilla Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Bajadera nie zatańczy troje dzieci teraz niańczy wszystkie dzieci są ofermy poczęte na tyłach fermy z jego własnej swojskiej spermy.
HAYQ Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Nie zatańczy Bajadera, bo posłanką jest Peppera, i w podwodnej żółtej łodzi na chama(ku...) dzieci płodzi, by z DNA czerpać na fryzjera.
Duilla Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Pepper czyli pieprz płynął rzeką Wieprz ryba z wody wyskoczyła i owego opieprzyła za to że jest wieprz.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Czy to jest ten prosiak, który w rybią łuskę wbił pazury a następnie od ogona zaczął chrupać ją a ona - nie obdzieraj mnie ze skóry.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za czwartą linijkę szóstka się należy tylko nie pokazuj tego dla młodzieży.
Duilla Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. On ci to jest Acan wielki z niego pacan ryba psuje się od głowy ogon więc ma jeszcze zdrowy schrupał już ją do połowy.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Więc już dalej jej nie schrupie bo zatrzymał się przy … słupie patrzy a ta ryba śnięta więc ją rzucił tam gdzie mięta leżała na kupie.
Duilla Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Jak się miewa Bajadera czy imć Pepper jej doskwiera? czy natrętny jest w swej chuci i ciągle ją tylko młóci niech się Bajadera stąd szybko zabiera.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Już nie tańczy Bajadera bo gdy wyszła za frajera, który miał kawałek roli w ogrodnictwie robić woli bo tam nikt nie gdera.
Duilla Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Zrywa jabłka zrywa gruszki biorąc w zgrabne swe paluszki i pociera o swe ciało układając w koszu cało i odgania z gruszek muszki.
HAYQ Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Gdy przyjdzie do głowy dziewczynie rwać gruszki na drabinie, to niech uważa... bo na dole ktoś wztrzymuje bożą wolę. ;)
Duilla Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Bajadera w mieście Baja znów miłością się upaja porzuciła wszelkie troski teraz ma ci ją Donn boski ona drapie jego w jaja.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ, HAYQ, ty świntuchu to ja stałem tam bez ruchu i patrzyłem się do góry obserwując czarne chmury. A on zaraz mnie osądza, że mną targa chuć i żądza i że nim minuta minie też się znajdę na drabinie. I że się nie będę zżymać bowiem będę chciał potrzymać za to co widziałem z dołu a to nie jest oko wołu ... Zaraz, zaraz, czarna chmura a w tej chmurze biała dziura no to teraz już pojmuję ja nie niebo obserwuję.
Rekomendowane odpowiedzi