Duilla Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Pewien śniady Hindus z Londynu zapomniał do telefonu pinu tak głowił się prawie godzinę aż wezwał na pomoc rodzinę i rzekł "to twoja wina synu"
HAYQ Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 A nie mógł go zsobaczyć po cichu, albo zamknąć za karę na strychu? Teraz chłopak ze strachem żyć musi, czy go ojciec za pin nie zadusi, albo odda Kali i na stosie spali.
Duilla Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Hindus wredny jest i basta tak jak cała jego kasta syna wcale nie szanuje za to ciągle w niego pluje to jest chyba pederasta.
HAYQ Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Nie znam pedziów ni Hindusów ale tak główkuję, iż - by zostać psychopatą to nie decyduje.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Ktoś tu wspomniał coś o patach czyli o impasie. U mnie też chwilowy zastój czyli pustki w kasie.
Duilla Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 To stan naturalny i całkiem normalny żona ma wyjechała gotówka została więc jestem przy kasie lecz nic nie mów prasie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Jesteś szczęściarz nad szczęściarze zajmij więc krzesełko w barze bo nie radzę do lusterka a tam poda Ci kelnerka pampuchy na parze.
Duilla Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Mam wiadomość o Hindusie widziano go dzisiaj w ZUS-ie tam on pinu swego szukał chodził, wąchał, patrzał, stukał każdy dziwił mu się.
Rekomendowane odpowiedzi