Madlen ka Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 temperatura punktu wzniesienia na twoim podniebieniu ląduje jak pocałunek oddany w szyję polewamy siebie ciepłymi słowami namakając sobą przytrzymujesz siebie by nie krzyknąć powstrzymuję siebie by nie umilknąć zastrzyk eksplozji penetruję moje wnętrze oddychasz dziękujesz jesteś ciepło wbija się jak naskórek w moje ciało okrywamy się najdoskonalszymi najrytmiczniejszymi biciami serc za drzwiami ktoś otwiera mieszkanie może wymknął umyć się przed spotkaniem już rano przeskakuje po dachach oddany mi oddana tobie - uczuciem
Mateusz_Zachciał Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 z żywymi uczuciami, podoba mi się pozdrawiam:)
pathe Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 jak bym z tego zrobiła moment a nie przydługa historię podziel scene na urywane frg będzie fajniej
Madlen ka Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 to byl krotki wiersz,ale kumpel poradzil mi wydluzyc go,sa gusta i gusciki
Rekomendowane odpowiedzi