Judyt Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Wkładasz w ręce nić nie czekaj już pora wyplątać ukłony pobłądzę? W ręce chybotliwie Usta śmieją się niepokornie Aż minie osłona 13.01.07r.
Espena_Sway Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 wiersz krótki; ciężko napisać tego typu tekst by nie otrzeć się o banał. widzę kilka nieudolności Wkładasz w ręce chybotliwe Usta śmieją się niepokornie Utkałeś nić pajęczą cieniutką Czy jeszcze pobłądzę? Nie czekaj sucho wybity Orzeźwić już pora ukłony Wyplątać szumniej siebie Aż minie osłona po pierwsze wersyfikacja nie tego :]. proponuję odchudzić i stworzyć miniaturę, w tej formie mnie nie przekonuje.Wkładasz w ręce nić nie czekaj już pora wyplątać ukłony pobłądzę? tyle propozycji, serdecznie Espena :)
zak stanisława Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 no i proszę Espena dobrze radzi i umie to robićz bardzo kunsztowną delikatnoscią pozdry ES....
Judyt Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Dziękuję Espeno Sway za zaglądnięcie i Twoją propozycję, wolałabym tak nie zawężać aż nadto do 4 linijek, nad koncepcją jeszcze powędruję:) pozdrawiam ciepło
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ciekawe, może rzeczywiście poenteruj inaczej, pozdrawiam, Stefan.
egzegeta Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 nie wiem dlaczego, ale nasuwa mi się wpis w Księdze Gości u Pana Bogdana Zdanowicza, który dosłownie brzmi:- "Tęsknię do pięknego języka Norwida, Stachury, Wańkowicza, mając dość szorstkiego technicznego bełkotu. Czasami trafiam na taką stronę jak ta i to jest uczta." Pozdrawiam Cię JudytkoPS. podkreślenie moje
Judyt Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Dziękuję serdecznie Stefanie i egzegeto, zapewne poeneruję, zauważam wszelkie podkreślenia, nie wykluczam nikogo i niczego, lecz chyba przyznacie, iż czasami zmiana formy zmienia w istocie treść, która może stać się inną, nie twierdzę tym samym, iż gorszą pozdrawiam Was serdecznie !
Rekomendowane odpowiedzi