Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Z Baborowa do Hiszpanii wprost do miasta w Katalonii bo tam nasi są rodacy a do tego jacy zdolni. Limeryk nr 72 Badacz flory z Badalonu napotkawszy drzewo klonu w jego soku zasmakował po czym szybko go sklonował i ma butel samogonu.
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Pewien zdolny rodak nasz kijem z klonu dostał w twarz. - Przy badaniach w Badalonie grabie go grzmotnęły w skronie.
Duilla Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Kijem z klonu czy z leszczyny za robienie głupiej miny teraz dobrze jest mu tak na skroniach już puchnie znak widać go nie bez przyczyny.
zak stanisława Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 nie mam klonu, mam sok z mniszka... he he
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 nie mam klonu, mam sok z mniszka... he he Ile tego? Litr, czy łyżka? Taki wyposzczony mniszek w mig napełni Ci kieliszek. ;)
zak stanisława Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 mój kieliszek, raczej kielich nie do mnisich uciech taki wyposzczony mnich zrobi klap,lub kich- nie zdrowo powie słowo dwa i s-koń- czona jazda.
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Niedościgła w swej skromności, jak nieśmiały pluton mniszek... Życzę Stasiu - pomyślności i upieram się - kieliszek!
Duilla Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Mnich pewnikiem jest z Tybetu co on robi w Badalonie? czy korzysta z internetu? czy podziwia Katalonie?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Z internetu nie korzysta badacz flory Jan Baptysta lecz czasami to niestety musi z męskiej toalety a to sprawa oczywista.
Duilla Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Z Badalonu badacz flory ciągle widzi dziwne stwory czy to samogonu wina czy gdzie indziej tkwi przyczyna?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Tak, pijackie to są zwidy zmutowane super gnidy bowiem będąc na kolacji u znajomych, po libacji leczył kaca wodą z Nidy.
Duilla Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Woda z Nidy to trucizna każdy naukowiec przyzna że gdy człowiek ją wypiję w strasznych konwulsjach się wije dla badacza to malizna.
Rekomendowane odpowiedzi