atlantyda Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Na poczcie polskiej Mam obrzydliwe myśli pani z okienka wielka jak krowa otworzyła swoje korytko i biegną naindorzeni i gdaczą na siebie proszę o nie obejmowanie mnie stanowiskiem ja tu tylko stojęwtapiam się w plastik niebieskiego krzesełka myśli mam hitlerowskie żeby ich wsadzić w bydlęce wagony dziadek mówi zaklęcienie śpieszcie się – ja się śpieszyłem i się zestarzałem warczą jak psy, syczą jak węże dostałam z kombatanckiego koszyka w głowę podchodzężeby tylko podeszwa buta przypadkiem nie zapiszczała na plakietce napis: przepraszam - uczę sięprzepraszam przez chwilę poczułam się lepsza uciekłam zdradziecko poza ecce homo
zak stanisława Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 he he , ja takie coś mam na TP, bardzo mnie to cieszy i wiersz tyż, pozdr ES
Marlett Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 dziadek mówi zaklęcie nie śpieszcie się – ja się śpieszyłem i się zestarzałem dobre! Atlantydo! na mojej poczcie też byłaś? Udany wiersz.+++ PozdrawiaM.
HAYQ Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Świetny wiersz, a pakowanie w wagony (chociaż na to jeszcze nie wpadłem) nie jest mi całkiem obce. Miewam jeszcze paskudniejsze pomysły, ale rodem bardziej ze średniowiecza. ;) Pozdrawiam.
Lena Achmatowicz Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie bardzo wiem po kie licho wielkie bukwy w pierwszej strofie. pozdrawiam Lenka
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 A na mojej poczcie taka śliczna, grzeczna-to co mam robić?
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Dla mnie tak, ale bym dalej bym tego wiersza nie popychał, sorry.
atlantyda Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oki
Marlett Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 No nie,ja domagam się!!!!powrotu dziadka; '' dziadek mówi zaklęcie nie śpieszcie się – ja się śpieszyłem i się zestarzałem'' PozdrawiaM.
atlantyda Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam przy tej edycji mi go zjadło ale dziadek wrócił:) Pozdrawiam mojego kibica;)
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - przeczekać (jak mówiła Wisłocka), pewnie jeszcze młoda... jej czas nadejdzie ;) Pozdrawiam
atlantyda Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - przeczekać (jak mówiła Wisłocka), pewnie jeszcze młoda... jej czas nadejdzie ;) Pozdrawiam Toż ja nie mówie że panie nie miłe(choć nierzadko są;) ale co ludzie zwykli z ulicy wyprawiają... Także panie Inżynierze nic robić nie trzeba;)
Rekomendowane odpowiedzi