zak stanisława Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 dlaczego ...pragnę pieca kaflowego tak żebraczo i zachłannie pragnę tulić się do niego ty zakładasz mi centralne dzień ma szarą barwę marzeń nawet deszcz gra nutę tęskną w jasyr wzięta więdnę malwą gdy się patrzę nań za często powykręcałeś moje życie niepoliczoną chmurą nacięć a ja rozliczam bardzo chętnie twoje uczynki- moja pamięć
Antoni Slawbicki Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 wszystko super i okej, ale ostatnia linijka jakoś mi nie bardzo pasuje Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie, mi też nie pasuje.... serdeczności,
renifer rudolf Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 a mnie pasuje, pamięć nad wszystkim panuje
Piotr_Jasiński Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Znów "w jasyr wzięta" - świetne. Już mówiłem? To powtórzę. Pierwsza strofa palce lizać. Ostatni wers - bardzo dobry, niestety często prawdziwy. Pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 rymy!:D mnie się podoba, ale mnioe się ostatnio wszystko podoba- nawet wichury (ryry):D:D:D całuski
BlackSoul Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 piec jest świetny [sama mam ;)] bardzo fajny wiersz :)
Ewa_Kos Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ja nie mam pieca z kafli,ale do centralnego - mam! wierszyk ciekawy:))) Pozdrawiam serdecznie "Nowa B" ;)))) EK
Marlett Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Słyszałam o braku weny ..czy coś takiego. Nie daję wiary :) PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo to jest to drugie- czy coś takiego, ten wiersz przerobiony na przekór z poprzedniego co to za słodki i za romantyvczny bywszy... wszystkim bardzo serdeczne....słowa slę... EWo, co to Nowa BE? Reni, miło mi cie fogościć, szampan za twoje... Anko, widze jak błyszczą ci oczy...gratuluję i cieszę się twoim szczęściem Piotrze,w jasyr jużem sama poszła...... .. Black, jakże ci zazdroszczę ... tego "pieca"
Ewa_Kos Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 "Nowa Babciu" wszystkiego naj... Mamy dziś święto!!!
Marlett Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dołączam się..wszystkiego najlepszego:)
Judyt Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Czy "cha cha" pisze się przez " c h"? ;) pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 he he dzięki oj, fakt, polskolitewska...pa
Judyt Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 "c h a" -polskolitewska? -ahaaa..?! :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Do kaloryferów to chociaż hydraulika możesz wezwać, a zdunów już nie ma. Ostatnią zwrotkę zrytmuj na fest, np: powykręcałeś moje życie niepoliczoną chmurą nacięć a ja rozliczam bardzo chętnie twoje uczynki- moja pamięć
zak stanisława Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Judyt, fajnie skojarzyłaś.. Stef, tyż fajnie, zionam, całość pozdrawiam słoneczkiem z przytupem, mrozik w końcu złapał...
Rekomendowane odpowiedzi