zak stanisława Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 dlaczego głupia garnie się do ciepła jak żebraczka pod kościołem wymoknięta w deszczu życzeń wali jeszcze pokłon czołem rozpuszczone z wiatrem tęski snują się melodią cichą czasem kapną słowomiodnie częściej jednak brzydko zgrzytną pokręcone ścieżki życia bardzo chętnie czas omota z przeznaczeniem się nie targuj .....
zak stanisława Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 z braku czasu zostawiam- moze ktoś dopisze, nie mam dojścia do komp. pozdrawiam ciepło wszystkich.ES
atlantyda Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Te "tęski"(co to za twór?) strasznie mi przeszkadzają.
M._Krzywak Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 "bierz go kiedy jest ochota" jako ostatni wers.
Antoni Slawbicki Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 ale takie niedokończenie jest czasem bardzo fajne
zak stanisława Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he he Michale, a jest to spod znanego miasta rodem? pozdrawiam gorąco.
zak stanisława Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to są maciupkie tęsknotki,za niewiadomoczym.... he he .witam cię u mnie...pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Antku, masz rację, spojrzałam twoimi oczami i podoba misie,
Marlett Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 ...nawet gdy przemówi cnota PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 he he Marlett, dzięki ale to tyż- powiedzą -"częstochowa" -ota, -ota.... pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Bardzo ładny tylko bardzo smutny. Pozdrawiam serdecznie
Spiro Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo to skrajna jest głupota ;)
zak stanisława Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo to skrajna jest głupota ;) to fakt, niezaprzeczalny, dzięki Spiro...
zak stanisława Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze smutny? takie życie...powiem że tak powiem...filozoficznie, he he pozdrawiam bryzą szczecińską....
Eugen De Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 pokręcone ścieżki życia bardzo chętnie czas omota z przeznaczeniem się nie targujbo nie ważna jest tu kwota
zak stanisława Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 no, proszę jakie świetne motto, aforyzm, czy jeszcze coś w tym sensie, dzięki Eugenie... pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No coż tak go odebrałem. Dzięki za pozdrowienia i dzięki że bryzą... he he Pozdrawiam ja także
zak stanisława Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak Marlett, wygrywa, a mówią..... a co tam, niech zyje _OTA! pozdrawiam ciepło ze szczecina
Ewa_Kos Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 "zawsze najważniejsza cnota" a o wenę tak się nie martw wróci - może już wróciła? a jak nie - literkę dodaj wełna choć w dotyku miła hihih:))) Pozdrowieństwa!!! EK
Rekomendowane odpowiedzi