Patryk_Nikodem Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 ma w oczach wciąż ten sam dzień i sterylność wspólnej atmosfery panuje tu za duże ciśnienie bym mógł oddychać tym powietrzem. nie ma miejsca dla dwóch hiperrzeczywistość z bilionem deszczów dzwoni mi w uszach. niedziela w trzech wymiarach. dobrze ułożony synek w syntetycznej koszuli. byłeś tłem dla mentalnych przestępców . napędzam spolaryzowane chmury. wiem. nie chcecie oglądać plam na słońcu. wszyscy czujecie to samo
teraa Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 niestety nic mi sie w nim nie podoba.
fr ashka Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 a mnie się podoba nie wszystko, ale dużo... pozdrawiam, frrr ;)
Espena_Sway Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Patryku, widzę tutaj dużo fajnych momentów, wiersz jest swoistym eksperymentem, jeśli chodzi o treść. kilka sugestii * w oczach wciąż ten sam dzień i sterylność wspólnej atmosfery panuje tu za duże ciśnienie bym mógł oddychać. nie ma miejsca dla dwóch hiperrzeczywistość z bilionem deszczów dzwoni mi w uszach. niedziela w trzech wymiarach. dobrze ułożony synek w syntetycznej koszuli. byłeś tłem dla mentalnych przestępców . napędzam spolaryzowane chmury. wiem. nie chcecie oglądać plam na słońcu. wszyscy * poza tym jest okej. serdecznie Karolina :)
Rekomendowane odpowiedzi