Gość Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 No ale by zabawa była ciekawa-słowo musi zawierać jak największą ilość samogłosek ;) kto wygra ? KONSTANTYNOPOL
Olesia Apropos Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 konstantynopolitańczykiewiliwiczówna - ale to stare już jest
Jerzy Rybak Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Hottentottenstottertrottelmutterbeutelrattenlattengitterkofferattentäter - faktycznie stare pobawmy się w rozbieranego pokera ;)
Jerzy Rybak Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 no i jeszcze: Nordöstersiökustartilleriflygspaningssimulatoranlägeningsmaterielunderhallsupptoljningssystemdiskussioninläggförberedelsearbeten znalazłem w necie oczywiście
Olesia Apropos Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chciałby pan;>
Jerzy Rybak Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chciałby pan;> tak zwłaszcza, że nie umiem grać w pokera ;)
Olesia Apropos Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba Konrada miałaś na myśli;>
Piast Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To raczej było zdrobniale o mieszkance Konstantynopola i brzmiało tak - Konstantynopolitańczykowianeczka Pozdrawiam...
Olesia Apropos Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To raczej było zdrobniale o mieszkance Konstantynopola i brzmiało tak - Konstantynopolitańczykowianeczka Pozdrawiam... doskonale wiem jak brzmi (bo chyba brzmieć nie przestało), ale wersja, którą podałam, jest dłuższa - a chyba o to chodziło nie stworzyłam jej, istniała już w obiegu
Lilianna Szymochnik Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 -Piędziesięciopięciogroszówka-(28) -Konstantynopolitańczykowianeczka-(32) -Tysiącdziewięćsetdziewiędziesieciolatek-(39)
Sanestis_Hombre Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba Konrada miałaś na myśli;> dobrze wiem co miałam na myśli ;) (jego mam a fajek brak ;P) Ty Olesiu widzisz co się tu wyprawia?;p
Piast Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tysiącdziewięćsetdziewiędziesięciodziewięciolatek - 49 :))) ?
dragon-fly Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Tetaumatawhakatangihangakoauaotamateaurehaeaturipukapihimaungahoronukupokaiwhenuaakitanarahu — wzgórze w Nowej Zelandii Kiedyś znalazłam w necie.
Rekomendowane odpowiedzi