Fanaberka Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne, mamy demokrację. Acha i podobno też równouprawnienie ;) Dziękuję :-)
Fanaberka Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ojej, to niedobrze. Chyba rozumiem: Zła wersyfikacja. Może faktycznie w czternastu słowach można by przekazać więcej. Czego dotyczy nieporozumienie?
Messalin_Nagietka Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 acz te pośladki to z boku w nie ja najczęściej na pośladkach śnię z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. sie ma w nowym roku, hi
Fanaberka Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to Ci powiem Messa na ucho przez miedzę że ja najczęściej siedzę :-)))
Messalin_Nagietka Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to Ci powiem Messa na ucho przez miedzę że ja najczęściej siedzę :-))) a ja od słówka do słówka mając wrodzony tupet zmieniam jak ptak gałązkę raz prawy raz lewy półdupek i sam już nie wiem na którym siedzę a i świat w majtkach zdaje się być zacerowany, hi z ukłonikiem i pozdrówką MN
Dorma Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Nie jest to może jakies arcydzieło.. ale działa na mnie. poezja typowo kobieca..
Fanaberka Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To z pewnością nie jest arcydzieło, Dormo. Dziękuję :-)
Dorma Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To z pewnością nie jest arcydzieło, Dormo. Dziękuję :-) Ależ skąd taka skromność :)? Nie powiedziałam, że wiersz jest zły :)
Fanaberka Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To z pewnością nie jest arcydzieło, Dormo. Dziękuję :-) Ależ skąd taka skromność :)? Nie powiedziałam, że wiersz jest zły :) Chyba za dużo czytam, żeby nie widzieć co piszę ;-) Coś chciałam powiedzieć i to zrobiłam, cieszę się, że przeczytałaś. :-)
Dorota Zawilska Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 podoba :) o tyle bardziej o ile ta kropeczka zamierzona...
Fanaberka Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kropeczka? Tak tylko się wymsknęła ;) Dzięki. ;)
Zofia Honey Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgrabna i sensowna miniatura, w dodatku z humorem :) Pozdrawiam ciepło Zosia
Rekomendowane odpowiedzi