Mirime J.K. Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Z istnieniem w nicość Z pamięcią w niepamięć Z wiarą do piekieł - podążajmy
'Ivonne' I.W. Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Wiersz bardzo oryginalny. Minimum slow - Maximum tresci. To sie nieczesto zdarza. Niekazdy tak potrafi pisac. Gratuluje talentu:))
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 myślę, że zbyt mało tu aby powiedzieć - wiersz - może aforyzm - albo ... stworzyłaś treść techniką wektorową - ale Twoja figura wisi w próżni, a przynajmniej wiesz czym się różni nicość od próżni? z ukłonikiem i pozdrówką MN
'Ivonne' I.W. Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ma pani niesamowicie podświadome wyczucie kiczu. do tego ma pani talent. wystarczy tylko zmienić "to się nie często zdarza" na "to jest kicz" i wszystko będzie się zgadzało a wiersz jest BEZNADZIEJNY Pffff, a Pan sie oczywiscie zna??? Poza tym, prosze mnie nie poprawiac z ortografii, bo nie ma o niej Pan bladego pojecia;) "nie często" - piszemy razem :P
M._Krzywak Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 A jak "piekła" nie ma, zostanie samo "puffffff"... Taka czterowersowa bzdurka. Pozdrawiam.
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Nibywiersz ten kojarzy mi się z jakimiś despotycznymi hasłami ruchów narodowowyzwoleńczych...może aforyzmami, złotymi, a raczej czarnymi myślami... skąd ta pewność siebie?! Odnosze wrażenie, że ktoś tu pozjadał rozumy i prawdziwą wiedzę...mnie jednak proszę wyłączyć z tego apelu, nie jestem zwierzęciem posłusznym... Pozdrawiam
'Ivonne' I.W. Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moze mnie Pan obrazac w nieskonczonosc - w efekcie obraza Pan samego siebie;)
jacek_sojan Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 wiara nie do piekieł ma prowadzić, ale przez piekło z pewnością...przydałyby się podstawy z teologii; J.S
wesoły grabarz Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 dobrze, że krótkie to najlepszy przykład zwyczajnego pseudo - lirycznego gówna bez krzty myśli oparte na frazesach które w zamyśle autora brzmią zapewne jak filozoficzne paradoksy okropne gówno naprawdę (ja już pod takimi nie pisze z ironią już na puszczanie oka nie mam siły)\ prosze zacząc czytać i przestać pisac na jakiś czas chociaż
'Ivonne' I.W. Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Az wstyd mi ''Pana czytac''... Mam tylko nadzieje, ze kiedys pojawi sie tu jakis prawdziwy POETA, ktory oceni obiektywnie zarowno wiersze, jak i komentarze, a wowczas... Sprawiedliwosci i Uczciwosci stanie sie zadosc:)
żygająca panna młoda Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Komentarz został usunięty
Dotyk Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 gra słów. znaczeniowo - pompatycznie nierozsądna. nie ma wiersza po prostu. Moim skromnym zdaniem
Rekomendowane odpowiedzi