wronatwist Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zabrałeś U.W do nieba Nie teraz! Nie było trzeba! Dwoje dzieci zostawiła A ich ojca owdowiła O! Nieomylny! To był błąd Akurat ją zabierać stąd Zabrałeś dobrego człowieka Choć tyle złych na wyrok czeka Zapragnąłeś mieć ją u siebie Teraz jest z Tobą, tam w niebie Jej mąż i dzieci piekło przeżywają Bo kochanej żony i matki nie mają Nie będę dobrą, bo dobro przegrywa Współczesne prawo tak to nazywa To źli dostają drugich szans tysiące Dla LUDZI , życia raz na zawsze zachodzi słońce Jeśli JEST się Człowiekem To szybko się skończy Choroba lub wypadek go z tym światem rozłączy Zabrałeś żonę, matkę, kobietę Zabrałeś,bo była wspaniałym człowiekiem Jednak patrz co zrobiłeś jej rodzinie! Co teraz będzie z jej córką, mężem, synem? Jak mogłeś pomylić się aż tak By to ją przenieść na tamten świat? I chociaż nie zawsze o niej dobrze mówiłam To będę bardzo i długo tęskniła Była najlepszą sąsiadką na świecie Ale tego się nie dowiecie Nie ma jej już wśród nas Bo Śmierć i On zawołali w zły czas
Espena_Sway Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 hmm, rozumiem, że wiersz dedykowany, więc praktycznie biorąc nie powinnam się czepiać. jednak nie potrafię patrzeć na te częstochowy i nic nie mówić. mimo wszystko jestem na nie serdecznie Espena :)
Kris o Poranku Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 sory że się zcepiam , przykro mi z powodu U.W. ale jeśli pisze sie o Nieomylnym że popełnił błąd to jest potwornie kłujący w oczy błąd logiczny nieomylny jak sama nazwa wskazuje się nie myli , tak samo jak nie można mieć tysiąc razy drugiej szansy , można ją mieć tylko raz a dalej już nie czytałem
Viiera Victum Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Wspólłczuje z powodu U.W. ale wiersz technicznie słaby. Zdecydowanie jestem na NIE. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi