zak stanisława Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Głowa boli, żal rozpiera że nie piłeś Ro-bez-pierra. Cola choć to słowianin ty Polaczku nie nadążysz za nim- he he
HAYQ Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Jak ten cola od po-cole-ń wy-cole-ja się przy stole, no to wybacz cole-żanko... za nim - nie wydolę.
zak stanisława Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. *** ... bo przy coli żaden nie wydoli, nawet cole żanka, bo ten cola pije w szklankach. Ino żonę w oko cole coli cola, co przy na stole.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Nie wiem czy się wcinać gdy tak colu jejcie i czy do dyskusji laika przyjmiecie. Nie znam smaku coli bowiem oranżada moim podniebieniem od dzieciństwa włada.
HAYQ Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Jak to, nie znasz coli? - to napój najlepszy. Wszystko wyżre Ci z żołądka i od kwasu lepszy. Więc dlatego kiedyś w Szwecji myli nią kanały, i bakterie - głównie coli tego nie przetrwały. A poza tym kosztowało mniej niż chemikalia. Więc jak widzisz owa cola, straszna to kanalia.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Dzięki Ci stokrotne za to ostrzeżenie bo żeś uratował być może istnienie mej ludzkiej powłoki bo ma dusza zżarta nie przez coca-colę lecz chyba przez czarta.
HAYQ Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Nie ma za co, w jednym kotle będziem się smażyli. Mnie już piąte pokolenie czortów wewnątrz kwili.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 A mi podciął ktoś korzenie razem z rodowodem ale nawet i bez tego wiem żem z piekła rodem. A od ilu to pokoleń trzymam z diabłem sztamę nie wiem ale zawsze mogę spytać o to mamę.
HAYQ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 To ja lecę wuja spytać czemu nie ma rogów i dlaczego wciąż kopyta wyciąga na progu.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Może być możliwość taka, że Ty wuja masz pijaka i gdy z piciem przeholuje to na progu wnet ląduje.
HAYQ Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Mój wujaszek wypić lubi, lecz dwa metry mierzy... I to właśnie wuja gubi - trzepnie się... i leży.
Duilla Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Znam i ja wujka jednego lecz na szczęście nie mojego co za kołnierz nie wylewa choć się w domu nie przelewa mówi ciągle: choć kolego na jednego.
Rekomendowane odpowiedzi